Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ko ja Bakir...
pa normalno bakire sta si slagao....ccc.......dobro je pa jos dises
Sta je gmizavac ubi te pismenost... ispuzao ti ispod svog kamena pa ces rec nekome sta je, kakav je i da razligu... \"retardiran u mozgu?!\"... \"ma da si..\" Lagano se ufati pipe (donje) i malo grgoljaj svaku vece prije spavanja... vidit ces da ce ti jezik (i gramatika) nabolje krenut\'.
BAKIRE neka si vala ove j..o Dodika,Ceru,Radoncica,Covica nahapali su se za 5 koljena unaprijed.Nedaj se momak znam kote cuva mogu ti ga posipu samo ziv bio.
Massaro, halo ba razligu sa portala. Naseraji se negdje drugo. Dosadan si.Koji ti je k...? Jesi retardiran u mozgu....idi pisi knjige ba....razliku..epski si opsiran.Ma da si napisao sve naj o Bakiru, skrati ba.... BAKIRE UZ TEBE SMO
Bakire kralju,najjaci si i nemoze ti niko nista,jaci si od sudbine,mogu samo da te mrze oni sto te nevole,...ovakve su pretpostavke jadne,a nedaj Boze da se obistini,jer bi se samo tad dokazalo u kakvom zlu zivimo,Bakire dug zivot i da ako Bog da ovim lopovima stanes u kraj,a ne oni tebi,jer pravda je spora,ali dostizna
A zašto ovaj portal ne objavi na vijestima one policijske dokumente koje je oslobođenje danas objavilo???
Sarajelija, d ai ja sam se prijatno iznenadio ( sutra ce najvjerovatnije bit 40 stepeni - analogija onoj \" pasce snijeg\")... Mislim da je krajnje vrijeme da se upitamo zbog cega su nasi forumi najpapnskiji, tj. najbanalniji od svih koje sam u zivotu imao prilike vidjeti. Da sam neko i nesto na ovom istomportalu davno bih proveo jedno takvo istrazivanje, ali ocigledno to njih ne pogadja niti namjanje...bitnija im je posjecenost nego civilizovanost, na osnovu ovog jada od foruma i konetra koji dominiraju u virtualnom BH prostoru.
BAKIRE Srce junacko nedaj se. doce oni na red
Bakir je lik, vi ste fukare. Pozz iz KRAJINE
Vazno je narodu utuvit\' da je Bakir i emisija koji ukazuju na ljude koji ili su ili ce pokrasti sve i svja, da nam se spremaju nacionalni torovi u kojima cemo ko ovce ziviti (na radost dosta ovih jadnika), nisu dobri jerbo su placenici il\' sta vec ne, itd, itd. Ali nije vazno to sto se sve to sto 60 min govori ustvari i desava. Pazi, nije vazno sto svakim danom u svakom pogledu sve vise, gore i dublje propadamo, vazno je da niko o tome ne govori i da svi precutno propadamo. E cini mi se da nece moci. Nekako mi ta i takva objektivnost ne pase cjenjeni sugovornice... cak me podsjeca na Milosevocevsku i ine koje pozivaju i jedino tolerisu jednoumlje... a cini mi se da sve to nece proci ni ovaj put. Ima Sarajevo Valteera jos uvijek... a Bakir i njegovi novinari, koji inace nisu njegovi rodjaci, to jesu. Pozdrav i laku noc.
NASTAVAK... Kazes “razlika medju nama je to sto ti gledas objektivno a ja sam Bakir-subjektivan itd.“. Eh vidis, u skladu sa svim gore i prethodno recenim nekako opet drzim da je po srijedi zamjena teza i sto je puno vaznije zamjena vrijednosti. Meni zivot u ovom gradu i ovoj zemlji jasno kazuje i pokazuje ko i kako manipulira i ko profitira od ovog jadnog naroda. Ne treba meni Bakir da mi to kaze, da mi nesto servira... co\'jek sam pogleda pa vidi jad i cemer kud god se okrene, u svakoj pori i sferi ovog drustva. Medjutim, vrijednosti su zamjenjene jerbo vazno je ubjedit ljude da Bakir manipulira narodom za neciji interes i blati one koji ili su na vlasti godinama ili ucestvuju u njoj na neki nacin (npr. Nedodirljive vjerske vodje), a drzava ne da propada nego je gore nego sto je ikad bilo i politicki i ekonomski i sigurnosno. NASTAVLJA SE...
Za mnoge ljepota, za pametne uzas, danasnje BiH je da je sve podlozno raznoraznim analizama i interpretacijama, pa imamo istine, cinjenice, fakte koji su predmet drugog i drugacijeg pogleda/analiza itd. E sad to i nebi bilo lose da sve to nije izvitopereno kod nas, pa imamo priliku gledat\', slusat\' i ježit\' se kojekakvih intelektualaca koji negiraju ili nas ubjedjuju da stvari, cinjenice i istine poznate cijelom svijetu i nisu takve jerbo je on to tako izanalizirao i kazao. U tom smislu gledam i tvoju recenicu u kojoj velis Bakir manipulise javnoscu. Valjda po toj logici Bakir i 60 min manipulisu narod jerbo: - Hoce ostati na vlasti na kojoj su vec godinama - Hoce da prikriju kriminal u FTV za koji su on i njegovi novinari, inace svi redom njegovi rodjaci, krivi. - Mora sakriti onih x miliona, nekretnina, vila, placeva koje je stekao - Hoce da izvuce jos koji dinar od jadnih penzionera/vjernika/djece i koga vec ne, a sve u ime “svog Boga/nacije/naroda“ NASTAVLJA SE..
@ Massaro, @@ Massaro, @@@ Massaro Konacno jedna normalna, ljudska diskusija na ovom portalu. Nadam se da ce jednog dana vecina polemika izgledati ovako, potouno suprotna misljenja, ali LJUDI ne pljuju jedni po drugima, nego iznose svoje stavove, argumente itd. Svaka cast, obojici!
\"Ti koji, cini mi se stojis na stranu onih o kojima 60 minuta govori, il\' ja koji stojim na strani 60 minuta i njenih novinara?\" Vidis ovdje se vidi jedna bitna razlik izmedju mene i tebe i tebi slicnih, ja ne stojim ni na cijoj strani samo pokusavam objektivno gledati na stvari a ne onako kako mi to Bakir kaze i servira. Sto se tice sanse da se prozvani brane, ne bi se reklo da je to pravilo, bar sto se tice pozivanja u emisije da se uzivo kaze ono sto se ima redci, a sve ostalo sto si naveo je tako dobro izrezirano i upakovano, da bi bilo \"skandalozno i senzacionalno\" , svi znamo kako se danas putem medija a pogotovo televizije, vjestim reziranjem moze manipulisati javnoscu, zna to i Bakir i to vrlo vjesto koristi