Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati misle da će nekoga prepasti svojom zloupotrebom članstva u EU. Malo nas zaboli ku7ac za njihove gluposti.
@boking Ne gluposti,nego nece Niko sa njima da raspravlja o njihovom fasizmu
malo vise nas zaboli
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To je gospodin, koji ce matrak on da prica o BiH ?! Ustase nasli sad da urlaju jer im marijoneta Covic nije na vlasti, pa sad kmece i urlaju gdje stignu !
Zaboli K. Macrona za glasove Hrvatskog clana predsjednistva u J. Bosni od J. Bosnjaka iliti J.Hrvata.....
Što mudžahedinci predstavljaju stvari kako bi honi željeli... De pošaljite još jedno Pismo Petricu pa objavite šta on misli. :)
pa stvarno.mislila sam da su civilizovanim narod.kako ga sad nije sramota.ush..
Ujke misle da su 90te kad su uz pomoc svaba lobirali izlazak iz Juge, ali vrijeme je proslo i sad vide evropske zemlje koliko fasizma ima i hrvatskoj! Imam dosta kontakta sa mnogo ljudi iz EU i svi vide to. Sretno vam komsije, ali spustite se malo na zemlju ipak ste vi mali, po GDPu iza Bugarske.
Pa vazno je da je on njemu uacio bubu u uho, malo pomalo ce cijeli svijet znati kako Muslimanski unitarizam uništava BiH. Samo neka diplomacija radi svoj posao a rezultat ce doci.
Pusiona!
jesil mu reko kako ste pokrali aluminij?
Javiše mi iz Pariza da se Macron tol'ko nasekir'o zbog Komšića da uopće ne spava! Kažu hoda k'o lud obalama Sene i drži se za "onu stvar" i razmišlja kako da pomogne bosanskim i hrvatskim Hrvatima. Otvorit će kaže nove javne hale da zaposle one hiljade koje odoše iz Hrvatske i Hercegovine! Nas u Bosni se još nije dotakao pošto mora prvo ovaj problem da riješi a onda će se ponovo uhvatiti za "onu stvar" pa nam pomoći zajedno sa EU, Amerikom i Kurcom!
a macron ni mukajet
Stoci hrvatsko mjesto da bude drago jer smo dosli do tog jebenog stupnja demokratije da eto bosnjaci se libe pa glasaju za hrvata komsica, ne njima to smeta, zasto!? Pa samo zato jer ustaska stranka hdz i ustaski idiot covic nije u presjednistvu!
Steta, ovako lijep i updejtovan klix a vecina komentara su nacionalisticki, u nekim slucajevima i fasisticki, nazalost. Procenat umno poremecenih nazzi posjetilaca je isti, negdje oko 2 % populacije, uz procenat umno poremecenih komentara od 90%.
"Hrvati u BiH teško od Hrvatske mogu očekivati pomoć u demografiji kada i sama ima isti problem. Nema prave strategije, zbog čega je državni tajnik javno podnio ostavku. I RH bi u sljedećih deset godina mogla ostati bez stotinu tisuća ljudi. Dakako, i druge narode u BiH muči isti problem. Procjenjuje se kako će BiH za desetljeće napustiti pola milijuna stanovnika".
"Njemačka je ponovno meka za Hrvate. Ako je to ikada i prestala biti. Ima međutim razlike. Dvadeset godina “bauštele” ili konobarenja pa kući s mercedesom i dovoljno za kuću? Zaboravite. Danas je u Njemačkoj ono što Hrvatska sve teže nudi. Život dostojan čovjeka – pravna država, humana birokracija, mogućnost dodatne zarade".Plenkovic se treba o svom jadu zabaviti i spasiti eskodusa svojih gradjana.Zasto bjezi o toga?
Otiso kmecat Francuzima, a oni ga ne bendaju ni 5%
Bosno Moja, koliko ces ti lesinara jos vidjeti? Koji se oko tebe motaju! A ne znaju da si ti ziva i da ces ziva biti dok je nas, Sinova tvoji. Plenko - Pravi si Lesinar po izgledu i po karakteru!
U vrlo moguce da se zapad petljao u izborima u BiH