Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta kosarka ucini hahahaha
Niko nikog ne mrzi.. sve je to interes
pa, prepali se da nas rusija ne uzme sebi pa da imaju rupu u odbrani, inace smo im bitni kao lanjski snijeg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo NATO,EU manje-više.
Tako je. Hvala Dodiku što nam je olakšao i potpisao MAP za daljnji put ka NATOu, kao i Nebojši Radmanoviću što je 2009. uopšte i podnio zahtjev ka članstvu. Ipak ima i dobrih srba!
Nisam mislio stvarno HVALA Dodiku , nego mu hvala što je toliko loš političar i čovjek, koji se ne drži onog što govori, pa je na kraju potpisao MAP iako se kleo da neće . A to da srbi neće u NATO, pa i neće. Srbi u Srbiji ne moraju u NATO, ali srbi u Bosni hoće. Jbg :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj bi da nesto sredjuje u BIH, a dijelovi mu glavnog grada pretvoreni u geta. Sredi prvo stanje u St.Deniu... Voli muslimane ko i nas srbe.
Merci.
Moj makaroni, ništa ne može uticati na napredak u našoj zemlji osim tepanja u zatvor samozvanih vođa ovih napaćenih naroda...
Ovo isto ko da ti Vulin odredjuje o sudbini zemlje. Lik totalno besmislen i ko covjek i ko politicar.
Pa kao što sam prije rekao. EU da osigura preko izbornog zakona da hrišćani uvijek budu u većini u preglasavanju u vlasti, i eto ti kandidatski status.
ovaj pariški parazitski fičfirić koji je svojoj parazitskoj kasti nedavno poručio da nema više obilja dok mu žuti prsluci i ono malo poštenih francuza igraju pred vratima da odlučuje o našem kandidatskom statusu? Pa nismo mi centralna Afrika od koje on živi. Zar nije sličan europski islamofob 92e sletao na sarajevski aerodrom?
Eto vidit cemo djeco hocemo li na izlet ako napisete zadacu
sta ce to bit, makaron se probudio.
Ja sam se baš danas naklepao makarona, žena spremila cakom pakom 🍲
Nama treba Nato zbog agresora preko Drine i domaćih prašinara sa pomagačima iz Zapadnog Mostara
Ne trebaju nam makaron tvoje košćice,ni vi neznate šta vam zima ova donosi.
Boli nas cundara sta ces ti razmotrit ionako nas samo zaj.....te sve ove godine.
Cuj kepeca. On ce razmotriti. Kakav je ovo svijet u kojem ti sudbinu kroji mali retard poput ovog…
Treba li se naguzit ????
NEmoj matereti...pa ćemo decenijama čučati u hodniku za članstvo u EU... u koje NIKADA nećemo ući...bolje i ovo nego rahat patnja