Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jok eto prdit cu pod jorgan i kresati upaljac dok vi sebi stimate platu 5 milja...Nemoj ba sad da zapalim gumu od traktora i uguram je u ''smederevac''
idiot bio i ostao....
Laže ova Sanela, ništa nije opalo
To ČEDO care! Šteta što majka nije rodila još jednog tako pametnog .
Da je rodila jos jednog ovako pametnog onda ne bi samo bilo par-nepar nego bi islo i po slovima: 1., 3., 5. slovo pa bismo imali četiri kombinacije jer su nam, jelte, dvije malo :D
Izjava evo smijem se grohotom, jbt.pa nas debili vode, nevjerovatno, do sada su bili nesposobni sad je pocela anarhija i diktatura, 2 covjeka odlucuju o glavnom gradu jedne drzave, volio bih da se hoce pojaviti neko ko ce tuziti ove supljeglavce, dijelom bi finansirao tuzbu, posebno ministra skolstva koji nije prekinuo nastavu nego nam se dijeca truju otrovnim cesticama.
Najveći glupak koji je ušao u zgradu Kantona.... za 46 sati rješio problem zagadjenja u gradu...
Nemojte mu zamjerati !!! Čovjek je u godinam !!! A takvi su malo više dezorijetisani !!! Malo ga *ebe ono je li došao ili pošao !!! Jednog dana kad sazna da je došao on će poći !!!
PROŠ O BOŽIĆ ,sad Čović može tvrditi da su Hrvati u Sarajevu ugroženi (s punim pravom)
nema potrebe ni za tobom moj lukicu, jer ti si obicna ikebana koja mlati poveliku placu.
Sto ukinu ovu odluku ako daje rezultate??? Kakve su to neznalice i palamudasi od glavonja na vrhu, za pozelit!!!
Kazem ja vama,ne mogu vam pisati kazne.Nije definisan zakon!!! -Ovo je namjerno napravljeno za vrijeme "katolickog Bozica".Prevencije radi teroristickih napada...Mozda jeste smijesno ali tako je!
Šta reče moj Čedomire i ostade živ.
Hahahaha :))))) jao smijurije :)))) **** U sarajevskom tramvaju velika gužva. Na krivini oko vijecnice djevojka izgubi ravnotežu i nasloni se na policajca. - Oprostite, inercija. - E, drago mi je, Fadil!
cedomire - haj uvedi par ne par za bajram i pravoslavni bozic
kako se samo moze ovako provaljivati???
Gledaj Saneli čehre... čehra joj govori da je prvo koljeno koje živi u gradu.
A naročito nema više potrebe za tobom Čedo, lopove pod Zastavom Muhameda !
nakon sto su izuzetno inteligentini rjesenjem, dosad nevidjenim. naglo popravili stanje zraka u kantonu, bio bi red da uzmu i koju nagradu za ovako neprevazideni uspjeh. nobelova je malo !
ako neko moze sastaviti debilniju ekipu od konakovica.lukica,ademaj,komsica, nefica i ostalih neka se slobodno proglasi pronalazacem stoljeca