Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pregledao sam na brzinu masu priloga i zapanjio se?! poplava kao da je odnijela sa portala sve hodze i popove. nigdje onih: sve je to od boga, dace bog, ako bog da , isci od boga itd nego pomagaj njemacka,engleska i ostale bezboznicke zemlje:))
A ti ih sad prizivaš, kao da ti nedostaju :-) ?
ne do bog. gluho bilo.jezik pregrizo:)))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...Šabac je bio spreman na vreme ... naravno da će da ima problem kada mu stigne u grad nekoliko hiljada volontera koje nemate gde da rasporedite. Mi smo zamolili ljude sa strane da ne dolaze u Sremsku Mitrovicu, jer bi njihov dolazak otežao rad stručnim službama. Ojačavanje obale rade profesionalci... klix, avaz, face... 'bo vas više vaše veličanje vučića i g.ovana , 3x je bolje i staloženije reagovala naša armija, samo oni tamo za razliku od vas znaju našminkat.
Pa ovi bi samo da evakuiraju i misle problem rijesen. Dovezite ogromnu kolicinu kamena pa napravite brezuljak da se zemlja zauztavi i da ne klizi vise ili ogromne celicne grede zabiti u zemlju da zemlju nesto drzi i nece vise kliziti.
sta si mislio da ce raditi...samo ce iseliti ljude...smjestiti opet u kakve izbjeglicke barake...koji ce se opet godinama tamo zadrzati hraniti od svjetske pomoci u obliku donacija hrane pica i vode...dolazit ce nam opet ovi stranci ovdje dijeliti humanitarnu i ... a sto se tice drzave ovom evakuacijom ljudi...njihova pomoc ce stati...
...kako mali đokica zamišlja sanaciju klizišta...i to momentalno...takvi i prave po život opasne kuće na za život opasnim mjestima.
Tuga I zalost :-(
cuj odbili evakuaciju... koje su to samoubice u pm... kuca se moze napraviti, al' izgubljena glava...
-a ne znam vise i ko je lud od njih da ponovno pravi kucu...koja bi to bila po redu u ovih 20 godina...ja se nadam da se nece odluciti na to! neka kopaju i rukama i nogama i odlaze odavde ili na kraju krajeva...bolje i kupiti i stan nego praviti kucu...dokazano je da su stanovi najbolja investicija!
Sve je to do nesposobnog Nikšića koji jedino zna uzeti pare s računa civilne zaštite I ne smje da pogleda u oči duški i a demantuje.... ON JE SMRAD https://www.facebook.com/photo.php?v=873493135999513&set=vb.812977232051104&type=2&theater
pa ima li više ovoj nesreći kraja?
Nema Čehu