Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo vi kuhajte i izazivajte 2 poluvrijeme
@zelenitermitiOUT O kakvom ti poluvremenu govoriš? O onom gde bi neki drugi vodili rat umesto tebe, jel? Jel misliš da bi dobro prošao?
Sta se drugo nadati od dokazanog cegnika iz minule agresije na BiH
Srbin sam, ali ovog psihopatu se moze ukloniti samo silom. Boze sacuvaj.
Sve vas vidi svemirska policaja, jahaci magle.
hvala Bogu pa nas ima vise....vojno i ekonomski smo nebroji jaci...kanton sarajevo ima vecu ekonomiju od cijelog RS-a
Klasicna SANU demagogija .. ili ti Istina kad se zaobidje kako kaze Cosic ..
Federacija ima vise stanovnika duplo , normalno da vise mora imat , federacija vise trosi i veci troskovi , vece potrebe , veci gradovi i td i td
Može rezervni sastav ako se obezbjedi da 20%mjesta u rezervnom sastavu policije pripedne LGBTQI populaciji sa prebivalištem u RS-u!
@Galina *pripadne! sorry
I ti si bio učesnik ratnih dejstava ,i to na najsvireoiji način ,i da znaš ako povećate za 1000 policijski sastav ,ovdje će za 5.000 ,pa ćemo se tjerati genocidni skotu
Strani drzavljani mogu biti policajci. Zamislite 100 000 rusa i kazu oni su policajci RS.SVE PO ZAKONU. LUKACU bavi se DAVIDOM DRAGICEVICEM.
Napravite vi , napravicemo i mi da opet bude razlika kao do sad, migranti dodju i odu vi pripremate teren za nesto vece mani se suplje Lukacu ..