Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li ikad iko odgovarati za te nabavke. Milioni se trose za kojekakve nabavke opreme, bilo za policiju, vatrogasce, medicinske radnike... i posle par mjeseci se ispostavi da je bukvalno baceno par desetina milona, a zatim se ide u ponovne nabavke. Neka me neko uvjeri da od ovakvih nabavki neko nema debelu korist, bio bi mu jako zahvalan.
ove uniforme je dizajnirao ljubitelj crtica....graditelj bob...
Hoce to tako, kada koristis sajkace iz prethodnog rata i trenerke iz komisiona. Kombinacija fantasticna :D
gledaj ih, ko da su građevinci
kada su mene prvi put zaustavili, ja mislio iz komunalnog, nisam mogao se suzdržat od smijeha, reko ja njemu da piše slobodno šta hoće, ali samo da ga slikam, veli on meni: evo ti dokumenti i idi, stid me više, ko da sam vodoinstalater
Kad sam ja tvoju mamu prvi put upozna pomislio sam da je kurvica pa sam je pitao koliko kosta a ona je meni rekla za tebe lepi dzaba.. I eto danas imamo tebe
Mile Ronhil, zvani Međed, tvrdi: "jedna od najboljih policijskih agencija u regionu." To su dokazali pripadnici Specijalne policije MUP-a entiteta r. šumske koji su opljačkali blindirano vozilo zaštitarske kompanije “Sector Security”, 22. septembra prošle godine na autoputu Banja Luka-Gradiška, nedaleko od mjesta Cerovljani. Inače, ovo je Međedova privatna vojska.
Za sebe ste uvijek najbolji, najljepši, najhrabriji, najdivniji,...
hahaha peri lovu :)
Opremaju murijake da tuku gladni narod..
nemoj bas im pristaju.....ne diraj
CUJ 6 MILIONA,,ZALOSNA TI NJEMACKA,,,
A jesmo mi Bošnjaci popušili sa Srbima u ratu!
volio bi ti da si Bošnjak jel de....?
@dzidzimidzi ja i jesam Bošnjak