Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzne su ove izjave, cuj pomoci cemo. Pa ko te pita, to je u opisu posla i tvoje duznosti. Smijesno
Nakazo, nađi prvo ko ubi Davida ili odgovaraj za onog malog iz Bihaća što si ga poslo u grob pa nam onda pomaži, mamu ti pomažem ..
Gospon Lukac, ako je tako tebe bi trebalo dobro paziti. Jer znamo sta si i ko si
Jel on to iz iskustva na onaj način kako je i Nedžada Dizdarevića ?
Ovo zločinačko smeće našlo nešto da se oglašava. Da je pravde truhnuo bi doživotno negdje iza rešetaka!!
Smradu ljudski,Genocidni.Jadno je to drustvo u kome ti treba da hapsis kriminalce.Za tvoj kriminal i genocidastvo treba ti dati olimpijsku medalju.IDIOTE JEDAN.
@Cverglan Hvališeš se ubijanjem nemocne djece, staraca i žena. Navedi jedan primjer dostojan ratniku, možda Vozuca!? 😀😀
Nisi u syanju da pomognes Davoru Dragicevicu da uhapsis ubicu njegovog sina a kamo li ovog
Dragane, šta ćemo sa Davidom Dragičevićem???
Dragane, miran. Nisi se baš pokazao u pronalaženju ubica. Ako bude trebalo roknut i zataškat javit će ti se kolege krimi... pardon, policajci iz mupfbih
Nemojte ga likvidirati kao onu zarobljenu djecu iz Srebrenice '95. Gdje si takodje bio vodja cetnicki. Video dostupan na https://youtu.be/qhESEKUqo3s
Ni sebi ti ne možeš pomoći a kamoli kome drugom, jado ..
Nemas ti medzede sta pomagati, to je posao koji ti obavljas, nisi ti ruski policajac vec BiH plicajac, ako si to mozda zaboravio, Dragene pao si sa grane Draganeeee!
naravno da es pomoc kad se radi o Edinu a vasih cifta ubica puna genecidna izdrkotina i slobodne se setaju jos ih ima i medju funkcionerima.