Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ulice bi trebali izaci svi gradani RS-a koji imaju svijesti i da aplaudiraju osudujucoj presudi krvniku Mladicu.
"Znamo da je to politička presuda, ali ćemo je dostojanstveno primiti..." politicka? wtf dragane
Vec ima nereda cetalju genocidni,palite imovinu Bosnjaka povratnika..
Da je pravde i ti bi bio u Hagu..
Jednome potrovana stoka, drugome zapaljen automobil. Sta treba da se desi da se javni red i mir i bezbjedonosna situacija proglasi narusenom.
Jedino moze nered praviti pripita i drogirana svrbadija
Al ce zato internet da gori :)
Genocidni Narod !!!
A sto bi bilo narusavanja kao da ce biti nepravedno osudjen kao da je nevin ? svaki zlocinac treba biti osudjen smrtnom kaznom ! nije bitno koje je nacije ili koga predstavlja !. Svako ko oduzme tudji zivot zasluzuje da i njemu bude oduzet! ovako ce ovom genocidasu bit samo zatvorska kazna tako da ne vidim zasto bi se narusavo javni red i mir !
Drugim rijecima, nije niko budala.