Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerojatno cee opet biti sve u disluhu sa rezimom i malo.mozda u izmjenjenom obliku nego kod ubistvae.pokojnod D.Dragicevica.
Tema sjednice: Kako da sakrijemo zločin. Mobilne telefone predati na ulazu.
Kako je samo efikasna policija RS, kako su samo brzo pohvatali ubice. Nevjerovatno, kako to dobro sve funcionise. Pogotovo, kada sam organizujes ubistvo i onda zavalis pocinitelje...
Tocno ce im istinu-cosicevu kazati ... nije od likova koji voli suknuti ... ko i mile ..
zna Lukac sve do u tancine
ovo ni alkapone u najludjim snovima nije mogo usniti...da organizator ubistva drzi govor o ubistvu...
Samo krite dokaze. Ali jedna je pravda va ceka pred bogom klosari jedni
pa nemaju puno izjašnjenja.sve je šturo.e lukaču,i ptice na grani više znaju.ima puno pametniji i sposobniji od tebe i lako raspoznaju sve o vama i vašim prljavim poslovima.
Narod ne smije ništa znati, narod je obična marva! Vama je demokratija samo kad treba narod izvarati!
Ekipa za podmetanje i uklanjanje dokaza je uspješno obavila posao.