|

Lukač na zatvorenoj sjednici NSRS-a podnosi informaciju o ubistvu Krunića

Lukač na zatvorenoj sjednici NSRS-a podnosi informaciju o ubistvu Krunića
15
F
FENA
24.4.2019. u 10:58
28
komentara
15

dijeljenja
Lukač na zatvorenoj sjednici NSRS-a podnosi informaciju o ubistvu Krunića Foto: M.D./Klix.ba
Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač danas će na zatvorenom zasjedanju, usmeno informisati poslanike Narodne skupštine RS-a o dosadašnjoj istrazi u vezi s ubistvom u Glamočanima kod Laktaša te ubistvu policajca u Prijedoru.
Ovo je odlučio kolegijum entitetskog parlamenta na današnoj sjednici.

Nakon toga, poslanici će nastaviti redovan rad parlamenta razmatranjem Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru, najavio je predsjednik Narodne skupštine RS-a Nedeljko Čubrilović.

Odlučeno je i da će prva tačka redovne sjednice Narodne skupštine RS-a biti informacija o bezbjednosnoj situaciji u RS, a i ta rasprava biti će zatvorena za javnost.

Foto: M.D./Klix.ba Foto: M.D./Klix.ba


Poslanici su jučer osudili ubistvo policajca u Prijedoru i uspješnog privrednika Slaviše Krunića i njegovog pratioca u Glamočanima kod Banje Luke te zatražili da što prije bude razriješen taj slučaj.

Krunić i njegov pratilac Žarko Pavlović, ubijeni su prije dvije večeri u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, Krunićev vozač ranjen.

Foto: M.D./Klix.ba Foto: M.D./Klix.ba


Zbog sumnje da su izvršioci ovog teškog ubistva, policija RS-a je uhapsila Emilija Baldu i Gorana Milanovića, dok se traga za Benedijem Đukanovićem, koji je u bjekstvu.

U okviru istrage, u Sanskom Mostu su uhapšeni i braća Nermin i Armin Ćulum te predati policiji RS-a.
Prijavi grešku


Komentari (28)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...