Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije nego objavite clanak, mogli bi ste provjeriti da li je autor pismen. ako autor nije pismen (kao gdjica/gdja Hrustic) a vi i dalje zelite obvjaviti tekst, moglu bi ste isti dati na lekturu... ili je u bih pismenost toliko opala da su i novinari i urednici nepismeni?
kao sto je ovaj iznad mene napisao, zavrsi sta hoces - posla (citaj para) nema... radije se borite na globalnoj osnovi zajedno sa svim univerzitetima (bl,sa,mo...itd) kako bi vam napravili realan plan sta poslije studija posao-pripravnicki-strucni-drzavni,stalno zaposlenje itd.da vam ti isti \"pametolozi\" sa fakulteta traze posao po evropi,nagovaraju strane investitore da ulagaju u vas, obezbjede vam posao itd. jbte ispitni rok,ionako ces ga polozit i nakon 20put... koji kreteni...nisu dzaba rekli nasi stari - nema nista gore od skolovane budale.
Obozavam ove tekstove koji optuzuju sve redom a ne iznose nikakve cinjenice, niti se trude da udju i barem malo u bit problema. Najlakse je osudjivat. Super. Isto nasa politika. Mladi su odraz naseg drustva. Gospodjica je to upravo potvrdila.
Ovaj tekst je katastrofa. Nema cinjenica niti ikakvik izvora za informacije. Ovako se ne pise ni sastav u osnovnoj skoli i onda se zale sto propadaju.
Da je ko ovo drugi napisao, a ne Suzana, mozda bih se i slozio. Kolegica je inace veoma aktivna u SDP-u Tuzla, pa ne cude ovakvi komentari. Sto se tice studenata koji hoce da predju na narednu godinu, a nisu ocistili predmete sa predhodnih godina, to je totalna glupost. Da su ucili ne bi se doveli u ovu situaciju. Sljedece godine ce biti isti problem sa istim studentima, koji ce sada traziti bezuslovni prelaz na 4. godinu, a da nisu ocistili prvu...
PA neka ovakva situacija ko je kriv svi neki stručnjaci, doktori itd.... KORUPCIJA na fakultetu REŠIĆI i ostala elita uvaženih stručnjaka.. E ALBANSKA MAFIJA UPRAVLJA UNIVERZITETOM U TUZLI ITD. MA nek njihova djeca završavaja, no kome će samo držati predavanje... SULJKIĆI, DRPLJANIN, REŠIĆ, DZEMO...... SIN U BEOGRADU HM... SAMO SE VI ŠKOLUJETE NO POSLA NEMAAAAAA.. kasno ste se sjetili..... nema od tog ništa bolje se vratite u klupe i učite..
Tekst je pun gramatičkih greški...
ako je odlucila da stavi ovaj nepismeni tekst na ovako posjecenu stranicu, ili na internet uopste, onda je morala biti spremna prihvatiti kritike i od nepismenih i od glupih i od onih koji se sale i od onih koji nemaju druga posla-kao sto sam ja, jer imam zavrsen fax i dobru platu i dobro radno mjesto na kojem nemam sta da radim nego da komentarisem glupe tekstove :-) samo da me ne uhvati sefica, hhahahaaa
Djevojka je samo dala svoj lični komentar i stav oko dešavanja na fakultetu, a koliko mi je jasno nikoga nije branila i što je i dobro jer svi su krivi podjednako za ovakvo stanje na untz. Svako od nas ima pravo da iznese svoj stav i svako od vas koji kritikujete možete slobodno napisati šta mislite o svemu i poslati na neki medij da vam to objavi ... U ostalom, vi koji kažete da je nepismena i ko zna šta još.. bolje idite i radite nešto pametno nego što vrijeme provodite za računarom ostavljajući nepismene komentare, a pitanje je da li ste ikada osjetili čar studentskog života.
STUDENTI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE!!! KAKO OVO ZVUCI?
samokriticnost je vrlina intelignetnih- Suzana, sve sto si rekla je mozda i tacno, ali toliko si neosnovano samouvjerena da si pustila da se ovaj tekst objavi. Citajuci tekst paznju puno vise privlaci tvoja nepisemnost i nedostatak stila neko stvari na koje pokusavas skrenuti paznju.
Djevojko draga, ti nešto pišeš a i ne znaš šta pišeš. Ti nešto kao i radiš,ali ne znaš šta radiš. Poradi prvo malo na svom ličnom obrazovanju pa se onda počni boriti za kvalitet u obrazovanju. To za što se ti sad boriš , borba je samo za veći komad mesa u porciji i ništa drugo. Promijenićete samo one koji vagaju meso, siti zijevat` u kantini s upisanom trećom godinom, a da praktički niste apsolvirali ni gradivo iz 4. gimnazije. Sad kad bi ovim i ovakvim studentima zadao blic-test iz opšteg znanja i kulture pola ih ne bi zadovoljilo kriterije za upis na bilo koji ozbiljniji fakultet. Na žalost među njima je povelik broj budućih ministara i profesora, mladih ljudi koji će putem ovakvih protesta i djelovanjem kroz ovakve studentske unije i organizacije( koje uglavnom mešetare i ponašaju se kao iskusni lopovski političari) postati isti kao oni protiv kojih se bore.
Koji mahalski clanak dno dna
MA DZEMO JE LEGENDA!!!!
Sta im je rekla? Nista, fakat nista...nikakvih cinjenica, a jos lose napisano puno gramatickih i pravopisnih gresaka. Pravi produkt bosanske skole!