Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti i tebi slicni separatisti ste krivi sto je BiH na zacelju tih zemalja, sad ti kao zao?
Ja sam brko,autoritet zenama cu pravit veci natalitet
Sad i ti pametujes nesto!! Jbg izbori idu a poslanik si vec 4 godine treba platu zaradit pa se i ti malo oglasio.
Neko mora biti i zadnji, a pored naših kriminalaca u i oko vlasti nije nam bilo teško ostvariti takav "uspjeh".
Vade se ovi sa začelja tabele, vade. Igrali smo igrali, al je liga pokazala da smo za qrratz. Kao imali su efekta. Prije će nas gayevi odvest u EU nego ovi sa "zdravim" hormonima. Molim siledžije da se odmore malo.
Mrzim sve postojeće stranke u BiH i isto tako mrzim svu njihovu politiku koja nas je sviju za......(što ovaj reče zakovala) al moram priznat da i bjelosvjetski ološ nazvan "diplomati" ima veliku ulogu u našem za........(zakivanju)
Uz Čovića i Karamatića najzadrtiji HDZeov jastreb.
isto sranje
Vi ste je zakovali mamu vam
brko, brkane...
"Ostajemo zadnji u tom vozu, to je jasno rečeno, zato što nas smatraju državom potpuno zarobljenom u korupciji", rekla je Pandurevićeva.kada građani budu tražili od političara odgovornost za ono što rade, za sve afere, kada pravosuđe bude radilo svoj posao, tek će tad BiH biti otvorena vrata EU. "Sve do tada, bojim se, da su nam zatvorena vrata EU. Do nas je, ne do EU", zaključila je Pandurević. SVE ZENA OBJASNILA.
Ja bi Pandurevicku pandurnuo ako nemas nista protiv...
Vjeciti parlamentari uhljeb ali nije ruzan.Moze jos koju godinu do penzije.Valjda se nece ogledati i Majkicku
Jedan od boljih primjera pokatolicenog Srbina.
Reče posrbljeni Turčin i tako u nedogled hahahaha
@pupak Eh, stalno iste gluposti pisete, a nikad da vam dosadi. Moji su iz Vucitrna, s Kosova. Od tud se sele u Banjane, kod Niksica. Dolaskom osmanlija odlaze u hajduke i napadaju osmanlije u Bileci, Trebinju i okolnim mjestima. Nikad osmanlijska noga krocila nije u Banjane, a kamoli da smo s njima dobijali potomstvo, Boze sacuvaj. Poslije se iz krsnog kraja selimo u Mostar, Drvar, Petrovac, Grahovo, Derventu i Modricu. Nikad dodirne tacke s turcima imali nijesmo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)