Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne vidim problem i da se ustavom Čović ili bilo ko iz HDZ-a proglasi doživotnim predstavnikom Hrvata u BiH. Ali izbor predstavnika koji HDZ predlaže u FBiH je apsurd: 17 Hrvats 17 Srba 17 Bošnjaka 7 Ostalih? Totalna ludnica! 1.5 miliona Bošnjaci i 100 hiljada Srba isti broj zastupnika..?!
I mi smo tako ocekivali podrsku za reviziju tuzbe protiv Srbije, a od vas smo dobili .urcinu. Slijedi isti takav tretman i vama.
Moze samo providne glasacke kutije ili elektronsko glasanje sa stranim posmatracima jer ja ovim nasim lopovima ne vjerujem vise nista . A , to sto hocete da dovodite ustase na celo drzave kao sto je sada Covic komunjara stara ne moze ...
kolindini nosioci pro ustaskih vrijednosti , sta je sljedece , hocetel logore pocet otvarati ?
Čisto sumnjam da će te imati 2/3 podršku za izmjenu Izbornog zakona, jer se Muslimanima osladio privilegirani status biranja dva Muslimanska člana Predsjedništva BiH...
Do.ji ga ti muslimanima ujko :-)
@Stjepan III. Zar Čović nije trenutni predstavnik Hrvata u presjedništvu. Ako će to spriječiti moguće probleme treba legalizirati njegov status doživotnog člana presjedništva ispred Hrvatskog naroda. Glupost jeste ali je bolje nego novi sukobi i problemi... Samo meni se čini da ni to nebi bilo dovoljno HDZ-u.Možda griješim ali stiče takav utisak.
A sta su sitnim slovima napisali, to josu procitali?! Kad je HDZ u pitanju, onda se tice njihove guzice, a ne ljudi koji glasaju...
podrzao bi vas bakir u razvaljivanju drzave al jbg, nema poslanika vise ahahahah
-očekujemo podršku svom zakonu Od koga, od DOdika ? Tri poslanika SDA su je napustila ! SDP 0 poena, možda će Fahro priskočiti za Hrvatski zakon, ali IZGORIO JE NA IZBORIMA ako nije po glavi, toliko je prozirno.
--- ide u ŽURNU proceduru Ma nek sačeka malo ko akcize na redovnu i amandmane. Kad je mogao čekat dosad 2 godine.