Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha, jbt, kakva politička izjava
pa u indiji vjeruju u kravu pa možeš i ti u to ko ti brani
Nije propao samo je odgođen da mu se sljedeći put POVEĆAJU ŠANSE ! Samo do sljedećg puta ćemo opet povećati pritisak, ovo je sad bilo za bobu ! Ali sada ne samo protiv akciza nego i kredita MMFa uhljebima ! Dok među njih ne uđe pravna država ili oni u zatvor. A najkasnije do 2018 ! Ubuduće prije kredita moraju provesti JAVNU RASPRAVU ZAŠTO IM PARE TREBAJU te kakve su uštede ali ne samo na radnicima, nego na REZANJU UHLJEBA ! i voznog parka i privilegija postigli !
Nadam se :)
Iskreno se madam da je propao jer od tog kredita obicni gradjani nemaju nista sem zaduzenja.
@FreeTrokutystan Zato sto to priblizavanje ide iskljucivo preko ledja gradjana uglavnom cjenama,uljebljavanjem familije onih na vlasti...Kad je u pitanju uredjenje drzave prema EU standardima tu smo mnogo koraka otisli u nazad . Ako je napredak samo MMF kredit ,onda NE HVALA!
@FreeTrokutystan Nista novo to se kod nas radi preko 20 godina a ti se tek sada naso zaliti. Njih svakako zabole za BiH.
u prevodu...iskreno se nadam da mi nece plata kasniti
Ja hoću da vjerujem da od aranžmana nema ništa. Vjerovatno se varam..svima vama je on u interesu. Nema sad ni treceg, referenduma, revizije..samo vaša glad i pohlepa.
Sat je Lovro, zafalilo lovea od kamenja se ne zivi
Ja vjerujem i nadam se da je propao aranzman sa mafijom MMF.
ja molim boga da propane kredit! allase ako si tu, de svega ti odradi ovo, da ti ne ponavljam ko papagaj
@AragonSorab Kultura Sve rubrike KONAČNO RJEŠENJE SUDA: Banka Srpske ide u stečaj U Banci Srpske otvoren je stečajni postupak, a rješenjem Okružnog privrednog suda Banja Luka za stečajnu upravnicu imenovana je Mirjana Golić iz Gradiške.
hocu da vjerujem da cu dobiti bingo