Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka tebe ana ovdje da popravis krvnu sliku ove smlatine od grada... ono jednom kako drohnu nikad se ne popravi - a znas li zasto? pa jer nam fali mnogo takvih kao sto si ti. ima ih ovde siroko im pa se osilili - vidis majmunskih comentara. nis se ti ne brini, prst u uho, svoj poso, zavrsi to i pici...
a mudzosi su ih samo malkice pomilkili a oni se potpuno bezpotrebno razbjezase i sad bosnjani placu za njima.. jah
Bit će mesa bit će mesa , opa opa opa
cuj gore kao ce.tn.ic.i zele pokvariti \"dobar\" odnos hr.v.ata i mus.l.ima.na??? pa ye.bo vas al.ah u su.pa.k procitajte ove komentare pa vidite kako je odnos \"dobar\" !!!!
MOLIO BI OVE STO ME TJERAJU IZ VARESA DA MI KAZU KAD IMA VOZ ZA ZAGREB...PREDPOSTAVLJAM DA SU TO SVE TOLERANTNI BOSNJACI. AFERIM BRACO!!!
@ Ana Ako ti smeta to sto se vise cuje i vidi onda pici u ZG! ,ne mozes da se naviknes na vjerske objekte,ma bice vas i manje u BIH sa takvim razmisljanjem,nije vas upola manje zbog politike iz HR,nego zbog vaseg BOLESNOG UMA koji ste dezorijentisani,fali vam kompas i ne znate u kojoj zemlji zivite,kad rijesiti problem sami sa sobom ,mozda vam i bude bolje u prelijepoj BOSNI!
Ma nije to problem.Eto,samo što se u Sarajevu to mnogo više i češće čuje (a i vidi).
@Ana Šimunović Ana majke ti odakle si, mozes nekome pricati da ti je neobicno cuti ezan ali meni ne. Zepce je uglavnom dvonacionalan grad, (i hvala dragom Bogu nije podijeljen na \"nasu\" i \"njihovu\" stranu) u njemu se cuje i ezan i zvono crkve. Vjerujem da si zavrsila srednju skolu u gradu, i u tom slucaju morala si cuti ezan sa Ferhat-pasine. U svakom slucaju pozz
Za tvoju informaciju u Banjaluci se otvara Fakultet ISLAMSKIH nauka,pa paa:))
ja sam srbin ali nebih mgoao nikada da idem na fakultet u sarajevu.. osjecao bih se kao u kabulu...a to je neprijatno osjecanje za bilo kojeg hriscana.. zamiliste vi muslimani da morate na fakultet u banja luku .. nelogicno sada.. jednog dana cemo se rastati i zivjeti kao dobre komsije..do tada... pa pa
Sreca za BiH da Josipović postane predsjednik. Treba rusiti zidove!
Da, doduše,ja sam iz jednog sela blizu Žepča ali je ono u sklopu Općine Žepče. Znam da se \"hrvatski jezik\" piše malim,to je bila greška pri brzom pisanju.Nisam baš tako nepismena :) Inače u Sarajevu se dobro osjećam,sve je super što se toga tiče,samo,eto,treba se navići na neke sitnice ali to nije problem.Grad je lijep i ljudi su prijatni.Nadam se da ću zadržati pozitivne dojmove. Pozdrav.
Dobro... 22.05.2010. u 13:32 TO PITANJE POSTAVI ONIMA KOJI SU TE U TAJ POLOZAJ DOVELI .
Bravo,dobro pitanje.Stanje je teško i sve je gore BH Hrvati odlaze i svakim danom ih je sve manje,nažalost. Prije svega BH Hrvati treba da svate da je BiH i njihova domovina ako toga nema sve je uzalud.
I sta cemo sad?