Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HVALA ŠTO STE NAM TOLIKO SLIKA STAVILI DA VIDIMO, HVALA I ZA VIDEO KLIP. HVALA KLJIX
I Boga pitaj otkad je ova slika Starog mosta sto stoji na clanku, iz 2006. garant haha
Šta kažu,bili na Ibizi,promocija Toyote,a ne mogu otići do Mostara,pa fino uslikati,il nekog unajmit,ko da je mostar preko bijela svijeta,sramota Klixovci,SRAMOTA!
Bili su oni *** moj igdje, to je furka, vidio sam.. bogte mazo, utakmicu sarajevo-plzen ljudi snimali VGA kamerom od 240p (barem su tako objavili na youtube), najcitaniji portal u BiH... a kamo li da se do mostara ode..
ČUJ OVOGA MENISE SERE LILY ŠTO SIGURNO RENOVIRAŠ KUPATILO PA NEMAŠ GDJE ..IZAĐI VANI IZA KAKVE SMRDLIKE NAĐI MJESTO BUHAHAAA.
ROĐENISAM ČAPLJINAC SVAKE GODINE ODEM U MOSTAR I PRISUSTVUJEM SKOKOVIMA SA STAROGA MOSTA ,,VOLIM MOSTAR ČAPLJINU I CJELU HERCEGOVINU ALI NI BOSNAMI NIJE MRSKA JERJE BOSNA I HERCEGOVINA JEDNA JEDINA..POZDRAV MOSTARCIMA..
lorens listo pobjednik 448 skokova sa starog mosta, lorens listo pobjednik 449 skokova sa starog mosta i tako do jedno 2025
Po meni nezasluženih 5 desetki u finalnom skoku Liste. Prvo je odraz bio loš, let je bio sjajan, ali je onda pokvario sve sa uletom u vodu, pljusn'o je k'o kakav krmak i ruke su bile pogrešno postavljene. Ali izgleda da on MORA da pobijedi. Po meni je onaj Dino iz Sarajeva dosta bolje skakao od Liste, ali eto.. :)
meni se sere
Ma ne sreri... To je neozbiljno na ovakvom "ozbiljnom" portalu. :}
http://www.novasloboda.ba/clanak/citaj/30547 FOTO: Pobjednici Lorens Listo i Kenan Juklo
Ovi samo skacu na noge...ima li neki baja da odradi lastu ili prelom?
Ko je sve bio u organizaciju ukljucen govori cinjenica da drzavna zastava visi naopacke,sve pismenjak do pismenjaka.Nije samo danas slucaj da se to ponizenje nase drzave desava,neki ce reci dobro je da uopste i visi.Zalosno .............
pa ovaj kljix je prekuco bht u kvaliteti snimke, minecraft je za ovo 3D
Dole da dođe Bog,glavom i bradom,ne moze pobjediti ako nije rođen u Mostaru...kakva smijurija od takmicenja.
Legenda Listo
Senzacija,svi smo iznenađeni!
Apsolutna Dominacija !
Lorens Listo Lasta-Svaka cast majstore.
bravoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo junačinooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo