Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pero valjda je normalno da u dva glavna grada u drzavi radi najvise policajaca koji ce sprjeciti da se ovo desava. ili koristi malo glavu ili bolje cuti.
Gospodine znate li vi koliko ste brzo vozili? Sedamdeset! A znat li koliko je oganicenje??? Znam! Sesdeset! Kazna vam je 50 Maraka gospodine! Pa mozemo li se IKAKO drugacije aranzirati! Pa kako to mislite gospodine! Pa nesto na kafu i tako!! Pa znate, ne bih smio! Znam ja to druze INSPEKTORE (gurajuci 10 KM u vozacku) Sretno (vracajuci vozacku bez 10 KM) Sretno!!!!
VALJDA JE NORMALNO DA SE NAJVISE KRADE U DVA NASA GLAVNA GRADA U DRZAVI ?!
Stoka korumpirana policijska je najvise kriva. Ja sam imao dva slucaja gdje su mi prilikom prijavljivanja u policiji rekli da je najbolje da cekam da mi se lopovi jave, ili da uzmem pravdu sam u svoje ruke!????!!!???!!!!???
jok et u mojim kojicima ce najvise krasti(u cijelom selu,naselju, nema 15 automobila), naravno da je najvise u sarajevu i banjaluci jer je tamo najvise gradjana i automobila
Nek kradu kad nasa stoka samo kupuje vw i vidi u njemu svu automobilsku industriju(njemacko je)...drago mi je i zbog audija, mercedesa i bmw-a jer te automobile samo sandzaklije i siptari vozaju u trenerkama do pupka, dva teleona i kajlom oko vrata. Tako ja cu uvjek rado izbjegavati nabrojane i mirne duse ostaviti auto gdje zelim... Da budemo realni volio bih imati i audija i mercedesa i bmw ali ipak kad sve saberes ne treba mi glavobolja i snajperisanje oceli ga ko klepit...
Eh opet Sarajevo na prvom mjestu, e moj seheru. Al treba znati da u Sarajevo dolaze ekipe za kradju iz drugi gradova BiH i iz susjednih drzava. A to znaci da policija ne radi svoj posao dok ima toliko kradja, mada policija zna ko krade i ko nudi na otkup ukradena vozila. Kako znaju pa lako, jer to su uvijek iste uigrane ekipe koje imaju opremu za kradju auta pogotovu skupih auta ( ruske kljuceve za lomiti brave na vratima na volanu ili mjenjacu, laptope koje ukljuce preko OBD konekcije i uklone fabricku blokadu motora tkz imobilizator). Zato narode postavi dobar alarm ( cobra, excalibur ili meta sistem + dodatni met sistem italijanski imobilizator motora) postavi na mjenjac multilock blokadu ili defend lock ili zeder ili hudini lock. Izmjesti kablove na OBD konekciji i izmjesti samu OBD konekciju i nikad ti nece ukrasti jer da bi ovako zasticeno auto ukrali treba ih nekoliko sati. Ali najbolje bi bilo da drzava uvede kaznu od 10 godina za kradju auta i prestale bi kradje zauvijek.
Hvala Senade za text... e sad sta nas ovi veoma korisni podaci uce ? Ja sam iz ovoga naucio da nam je policija 20% efikasna....Meni takva ne treba ! radije da se pare koje se izdvajaju za krim policiju daju u neke dobrotvorne svrhe, puuuno veca korist bi bila od njihvog 20 procentnog ucinka....
ja mislio najvise kradja ima u drvaru i rudom
Najtuznije od svega je sto kad ti maznu auto policija da tvoj broj lopovima da se dogovorite,placas kredit za auto,onda moras kupit svoje auto od lopova,kakva Bosna i pravna drzava,ovo je sr a nje kroz gusto granje. Sve dok se ne uvede smrtna kazna,sjecenje ruku itd, nikad to nece prestati.Lopovi vide da nema adekvatnih kazni,i onda rade sta hoce,i kolko hoce,a izgleda i dokle hoce-sramota!
Shvicoo drag..., EVO TI TEKST, iste novine pisale :P http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Rasvijetle-svaku-petu-kradju-automobila-67388.html
Diivno, i moj auto je prije par godina bio dio slicne statistike samo ne kontam sta ce nama ta statistika. Bilo bi divno da objavljujete kad ova wanna be policija uhvati nekog od tih dzibera koji kradu, pardon otudjuju motorna vozila e to bi mi bila vijest a ovo me samo neervira.
svi muslimani su lopovi