Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ministre mijenjaj te član 6 da ne budem ja i ratni zločinac Kordić isto tretirani
Ima pare da se nađu za borački dodatak svim borcima. 30 godina je prošlo.
Izlazak pod hitno na ulicu i trazenje borackog dodatka za svakog borca,bez obzira sta radi i gdje je,to je dodatak za zasluge u ratu i neka vrsta pomoci,da mu se drzava zahvali i pomogne,nemoze to neko imat neko nemat,dosta se lopovijali 30 g.
Krajnje vrijeme je tražiti boračku naknadu, ovo je neviđen bezobrazluk.
Kako to da VRS imaju svi borački dodatak, a Armija BiH karinu?
Od prvog dana su borci trebali da dobiju sve da budu ugledni u drustvu a ne da idu u zatvor radi 2-3 metra drva. Sad vam je potrebno novo topovsko meso pa se malo sjetili boraca.
Ovo su kategorije koje dobijaju konstantno, ostali, velika većina nije za 30 godina apsolutno ništa dobila.
konacno da se i ovaj oglasi sta je sa vracanjem starog zakona za penzionisanje da se ne ceka 58 godina zivota pa da priznate vojsku
BRUKA I SRAMOTA DIJELIT BORCE. 47 MJESECI BEZ PREKIDA SAM BIO U ARMIJI BiH, KAO NAGRADU ILI ZASLUGU NEMAM NI MARKU DOK NEKI SA PAR MJESECI IMAJU PEMZIJU.
Bio sam 44 mjeseca, bio ranjen '93. i isto ni 1 KM nikad.
Nema pravde dok se ne uvede boracki dodatak na penzije. Qurza bi neko dobio ljiljana da nije pored njega bilo ostalih saboraca.
30 godina jedni te isti dobijaju, a ostali ni 1 KM.
Nema pravde dok se ne uvede boracki dodatak na penzije. Qurza bi neko dobio ljiljana da nije pored njega bilo ostalih saboraca.