Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas mi dan poceobas lose, bio neraspolozen i onda se sjetih da se SDA raspada odma mi se vratio osmijeh na lice. Prvi put u 30 godina da nesto SDA uradi a da se osjecam dobro.
Vrijeme poluraspada SDA stranke je identicno vremenu poluraspada radioaktivnog elementa Cezija-137. Da li je to pokazatelj da je SDA radioaktivna?
u pravnim drzavama...bi se ovakvi vec odavno saginjali po sapune...prilikom tusiranja u zatvoru...a kriminalne imovine bi im bile oduzete...i vracene drzavi...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Asim Kamber - svojim i djelovanjem svojih poslušnika je doveo Sanski Most sa 70000-80000 stanovnika (1997.-1998. godine) na jedva 10000-15000 (danas). Iz ovoga grada jedino ne bježe stranački uhljebi. Ali uskoro neće više biti nikoga da puni općinsku kasu, pa ćemo da vidimo od čega će onda da primaju platu hahaha
isto Kukić radi sa Tuzle .. ubi brašno u nama
da hoce vise na ovim izborima se nesto promijeniti..
Mehmedovic je čovijek koji je dosta učinio za opstanak Bošnjačkog naroda na općini Tešanj u toku rata . Borio se cijelim bićem svojim koliko je bio u moći. Bio je jako inteligentan , edukovan i vjerski nastrojen. Istina je da voli vlast , ali je i zaslužuje. Niko nije bezgrešan , pa tako ni Mehmedovic .Zbog njegove prošlosti ja ga jako cijenim od bilo kojeg demokrate . U tog čovjeka uvijek sam bila sigurna da mi bude lider bez obzira kada je i pravio greške u svom životu.
Ovaj Kukic je pravi strahoras pacov,kova Radonciceva.....
Nestaje pljahe nestaje i SDA
ako od njih zavisi najjača stranka a to je SDA onda je treba ukinuti. Sve uhljebe i one kojima nije u interesu BiH treba protjerati po cijenu izbora. Sad je Bakiru najbolje da očisti stranku
Kambere gdje su ljudi iz S. Mosta ? Rušiti ove godine nesposobne
kuko glavni u tk
Kaže izreka,ko vragom tikve...Došla je Baki na naplatu tvoja pinka,jer nisu ovi mogli praviti onolike lopovuke, da ti nisi za to znao i odobravao.Naravno za svoju pinku..
Odjednom je za Šehića, tog super stara "nevladinog sektora", Kukić žrtva diktatorskih postupaka i odsustva demokratije. Šta to, Kukić nije više kriminalac?
Odlican clanak! Potpisujem do zadnje rijeci.
cehre papanske!
Citavu drzavu su korupmirali,samo gledaju svoj interes..pa oni su protiv bilo kakvog napretka i sve cine da ostanemo sto siromasniji..
BANDA LOPOVSKA!!!!
Paradržavna mreža Mirsada Kukića je ravna Gulenovoj. Raskrinkati je treba na isti način. Hapšenjem. Treba pročistiti sve sfere državne strukture : Obrazovanje policija, telekom, rudnici,…vojska
Svako slavi svog pa makar i genocidno-zlocinackog junaka od Karadzica, Maladica...do Praljka. Jedino BiH politicki Lesinari (Lagumdzija, SDA...) uz pomoc placene medijske hajke BiH casopisa potpomognute laznim pisanjem Senada Avdica, Senada Pecanina.... u reziji diktatora SDA-Sanski Most Asima Kambera sredise BiH najcastnijeg Generala MEHMEDA ALAGICA.