Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OlovnaKisa ti neke milione milijarde spominjes sve da tako napunis budzet opet ti neces imat ni za violeta papira imace bookir i oni oko njega samo vise nije vam za bjedu kriv hrvatski narod nego lopovi za koje si glaso ti i takvi ko ti
Dobro zapamtite sta su vam uradili! Vrijeme je da Bosnjaci izdaju svoj "Gorski Vijenac" u kojem ce "lomiti zvonik i crkvu" jer "bosanska zemlja zaudara vlašinama i škutorima".
Novopečeni i neuravnoteženi savjetnik Željka Komšića turio i djevojku sa sela u prvi red zvanica?! Ista ta osoba svakodnevno botuje i provodi jeftinu propagandu u korist korumpiranog KOS-SDA dženerala Nedžada Ajnadžića u Općini Centar. I tako se zapravo devalvira i kompromitira sve u ovoj zemlji.
@NOVOSTI, KAKVE VEZE ZAISTA IMA IZVJESNA ENVERA OD NAHOREVA SA OVIM SKUPOM DA BI SJEDILA U PRVOM REDU? E MOJ ŽELJKO KOMŠIĆU KAKVE SI SAMO SKOROJEVIĆE I UBLEHAŠE OKUPIO OKO SEBE!
Najveći deo Mostara je Hrvatski. Čapljina i Stolac potpuno Hrvatski. Bošnjačka manjina diže buku,ali uzalud. Tako je kako je.
Hahaha Stolac potpuno hrvacki? Kad si zadnji put u njemu bio? Od rata Stolac nije bio manje “hrvatski” nego danas. A i za mostar je laž. Čapljina jest više popunjena bosanskim katolicima. Da se ne boji HDZ izbora bi bilo i u Stocu a i u Mostaru. U Stoci, katolici mrtvi jos od prije rata glasaju za HDZ danas..
@BrightBosnia U Stocu je na vlasti HDZ? Gradonačelnik Stjepan Bošković? Kako onda nije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tr3ba se naoruzat da nas opet ne uhvate nespremne ...
Pa gdje ste našli ove " neovisne stručnjake" , jesu li slobodni na godišnjicu logoraša iz logora ABiH, Muzej u Jablanici, Silos u Čelebićma i drugim mjestima?
@070193 Oprosti o cemu lazem?? O zlostavljanju Hrvata Grabovice i Doljana u Muzeju u Jablanici gdje su ih mučili i tukli??? Pričam o ljudima koji danas hodaju po Mostaru kao zombiji jer su "poludjeli" od onoga što ste im radili u logoru?
Dok Hrvati nebudu svoji na svome, i punopravni gradjani ove drzave, uvijek će se boriti za svoju djedovinu. Nebitan je oblik te borbe i u većim nesrećama nego današnjim su opstali i opstat će....
UZP-ovce samo po dzepu: odmah prestati kupovati hrvatske proizvode (Dukat, Zvijezda, Podravka, Saponija Osijek, Vidnija, itd.), pa ce se uskoro dozivjeti katarzu. Isto vazi i za proizvode iz Srbije. Oba susjeda rade na rusenju BIH, a hvale se kako im je bh.trziste najbolje jer tu plasiraju svoje djubre. Slovenacki proizvodi i oni iz zap. Evrope plus domaci, na njih treba preci jer su mnoogo bolji
@burek11nije1sa1meson Travnicka mljekara, Megle iz Bihaca, Sarajevska mljekara, Livanjska mljekara, Tuzlanska mljekara itd samo su neke od bh. mljekara, petokolonasu, a da ne pominjem druge bh proizvode. A gdje su tek slovenacki: uvijek bili vrh
@burek11nije1sa1meson Te firme niko ne hebe ni 1% van regije: zive iskljucivo od prodaje tog djubreta u BIH. Ti si totalno neinformisana i zaostala osoba