Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko o aleksandri... http://www.novireporter.com/look/reporter/nr_article.tpl?IdLanguage=11&IdPublication=2&NrIssue=416&NrSection=5&NrArticle=5528
Ova Aleksandra Tolj je dokazani fašista. Četnik. Dovoljno je da ukucate ime u google. Potpisivala je članke koje nije pisala, a koji su na najgnusniji način govorili o ratu u Bosni. Ona koja sada ima 24 godine zna da je GRBAVICA BILA I OSTALA SRPSKA! ZAmislite se vi iz KULTA sa kim sarađujete? Eto koliko ste ozbiljni. pojma nemate sa kim radite posao.
Pajo Kanižaj: čovjek se probija dok je mlad, a kad ostari spriječava mlade da se probiju.