Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U 90% nesreća, bilo koje vrste, kriv je ljudski faktor (čovjek) , i uvijek ima neki razlog........
nije covjek,vec idiot neki,i to teski idot.
Ma kad sam cuo da je procijenjena steta 25 M KM, kontam svasta je ovdje u igri.........
Moguće, ali moraš znati da su neki medicinski uređaji, posebno oni dijagnostički milionske vrijednosti...
Ma nadam se da ce napraviti bolju 3X nego sto je bila, ali malo mi ovo mutno.
To mora da su chetnici bacili granatu odnekle.
Naravno da je sumnjivo jer je izgorjela sva dokumentacija i rendgenski snimci ! :O Neko je nazalost trazio ovo :(
Evo ga,sada će opet uslijediti heljp Bosnia,a nije isključeno da je "požar podmetnuo neki fašistički nastrojen Hrvat ili Srbin".
Cuuuuj ja mislio puho vjetar pa se dva drvceta trljala i buknula vatra.Wow stvarno sam izbenadjen
ahhahahahahahaha kralju
Tesko da bi vako lako skupstina planula:-////
kao i obicno nece objaviti ime i prezime odgovornih pa Jovo nanovo
Sestrice pusile u potrkovlju i sad sute...
U toj bolnici ne rade doktori,tu rade MESARI. Cast izuzetcima i postenima ali 90% zaposlenih od medicinskih sestara do doktora su obicni MESARI. Ja sam iz B.Petrovca i kod nas ovdje ima uzrecica da se iz bihacke bolnice niko ziv ne vraca sto i jeste istina u velikom bbroju slucajeva, Hvala bogu da nije bilo povijedjenih ali ono vise nije ni licilo na bolnicu. nedo Bog dragi da itko zavrsi tamo,bolje mu se u Albaniju ici rlijeciti kako je bilo. A doktori se i ne pozdrave sa pacijenom a vec ocekuju koveru i jednostavno tamo se zna cjenovnik kome koliko ide.Koji doktor koliko uzima i za koje usluge. Dabogda im trebalo za najmilije ono sto su uzimali od nas bijednog naroda.
Tako je 100%. Ja licno znam da je tako i u Kantonalnoj bolnici u Travniku, na Kosevu u Sarajevu, Mostaru, itd (cast izuzecima). "Najbolji" Dr-i nose mantile sa najvecim dzepovima. Na zalost to je svakodnevnica u nasem zdravstvu. Doktorska etika je odavno srozana ispod nule. Ako nemas, krepaj, koga to briga. Surovo, al' istinito.
namjerno uradjeno da bi se bolnica nova napravila. da nije ovoga, nebi nikada.
ovdje su doktori vecinom bili pljackasi cast izuzetcima.u toj bolnici vecina mokri cvorova nije bila u finkciji.pravi naziv za tu bolnicu je muciliste
to je naziv za 90% bolnica u BiH
E cuj ljudski faktor. Zar se nije sama bolnica zapalila !!!
to je mozda i jedina bolnica u BiH u kojoj bez "koverte" ne moze opremiti apsolutno niko. od radiologije, preko ginekologije ... da su bogdo izgorili svi koji su bespravno uzimali novac od sirotinje i zbog kojih je sirotinja u nerjetkim slucajevima i umirala.
imas pravo ali ne vjerujem da je jedina u BIH. uostalom u ovoj drzavi bez koverte ne mozes ionako nista ;) ali to nisu krivi doktori vec narod koji daje. lijepo neka prestanu davati i svaki pokusaj podmicivanja neka prijave i za godinu dana ce taj obicaj nestati. i ove donacije koje sada pristizu daj Boze da stignu tamo gdje treba a ne u dzepove pojedinaca.
druze ovdje se po "default-u" zna da se pare moraju imati. ko ne da hediju, toga se zapostavlja i odgadjaju tretmani tipa: terapije, operacije, ljekovi, vizite, kontrole i sve ostalo sto u normalnim okolnostima jedan pacijent po pravilu treba da dobije. trudnice radjaju ko kuje na cesti i cesto su na ivici zivota i smrti. na CT snimak ceka se u prosjeku 3 mjeseca al ko gurne lovu obavi to u jednom danu. covjek sa ostecenjem kicme ceka doktora do 3 mjeseca jer doktor ima pametnijeg posla, al kad se gurne 500 joja, viise nepostoje prioriteti. tamo je nametnuta psiholoska nadmoc nad pacjentima koja im osigurava nelegalan novac bez da ga sami traze od pacijenata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
znaci cigara ili opusak od cigare, tugo nesreco.
to je bilo od pocetka za pretpostavljati, bolnica jest stara, ali onakav pozar... da mi je vidjeti lice tog ludjaka koji ugrozio zivote na 1000 ljudi