Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjere dok ne bude 36,5😂😂😂😂😂😂
Eto sta radi Mile Jung Veprung
ovdje mafijasi zatvaraju samo one koji nisu u snsd...nije bitno sto su negativni...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Glasali ste za SNSD,..i cuti i trpi,....sami ste birali..
Šokantno
Ovako je trebalo i kod nas! Odlične mjere!
sta reci
Dodo... kaze da ima sve pod kontrolom. Mamicu im njihovu lopovsku...
RS vam je oformljena na logorima, mnogo gorim. Dobro je dok ljude iz Federacije ne drže. Glasajte i dalje za Dodika, Rasu i slične.
Sipa da uhapsi Alana Seranica.
Eee, pa šta hoćete sad? Pa do neki dan je bilo i gore od ovoga u Manjači i Keratermu, pa se nešto niste puno bunili.
Voli vläst manjeg entiteta trpati ljude kao stoku u dvorane i škole. Izgleda da im je to specijalitet. Ovako na tv-u prave dobar šou, izgleda kao da se bore za nešto veće. Za državu, za srpstvo, za opstanak, itd.. Ali realno viđeno su to samo neznalice i podobni profiteri. Krizni menadžment iz svijesti nekog čobana, ništa drugo. Da vam je bog na pomoći.
Ovako je i Vučic napravio karantin pa se zarazili i oni koji su zdravi bili. Ovo je totalna glupost
ovo je reflekcija koliko su pametni i kojiko se zalagaju i obicni ljudi. uvjek ima izuzeta ali glasate kao koze, ili je sda ili hdz ili sdns... mozda i te partije nekad nesta dobro naprave ali vi ce te za iste glasati sta god vam se prestavilo. kako god gledas politika nas je dovela do toga sto imamo, ko je kriv politicari ili oni koji glasaju za njih.. vi odlucite.
i mentalitet je prosjecno bezveze samo se zna pljuvati ovi na ove ovi na ove... diasporci prave se vazni domacim, domacni vazni diasporcima. niko ne valja ako nije po nacionalitetu, religiji.. naravno ima puno izuzetka to je nada, ali preko 50% BIHaca su jednostavni po svemu. ako samo mislis o svom dzepu zafrkat ces se kad ti najvise treba.
ovaj što pita da priča sa nekim normalnim.. nema ti drug ovdje niko normalan... ovdje su žive budale
mogli su ljude fino uputiti kucama u samoizolaciju, a ne vako po halama
Bošnjo iako glup, ima više merhameta nego Srbi.
ovo mislim figurativno.. ne može se generalisat...ali ipak
rudonja hoce da pokaze ko je glavni baja
kako svoj narod tretiraju kad su na vlasti isti koljači ko i u ratu...