Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I evo ga suknuli Hrvati svim balijama i mrziteljima svega skutorskog,cim su stali pozari odmah 2 poslana u susjednu BiH,inace let kanadera kosta 8 tisuca eura po satu,kojeg ce platiti Hrvatski porezni obveznici,ne sumnjam nakon ovih susa da ce bit i velik odrona i poplava po Bosni pa cemo i tamo gledat Hrvatske snage kako spasavaju stanovnistvo Hvala im
@therat smrade gubavi rusko-grcki sa genima ciganskim,Hrvati ima 1300 godina dugu povijest,a ne History,imamo i mjesece,i prezimena Hrvatska iz 18 stoljeca kad serb (sluga) nije ni znao sto je prezime,i pati na ovom clanku iz klixa jer Hrvatska ima 6 kanadera i 6 zracnih traktora,i pomaze susjednoj zemlji,ne hvata sadaka bratstva cigansko-ruskih iz nisa.
I love Croatia
Gdje su sad oni koji se smiju klimatskim promjenama i upozorenjima ekologa? Klima je uništena, bit će sve gore i gore, ovakve temperature nisu normalne..
https://www.klix.ba/vijesti/bih/kanaderi-gase-pozare-iznad-jablanice-situacija-se-pogorsava/130807058 Evo kako su kanaderi gasili kod jablanice..imaju i originalni komentari...!
Pa nisu dosli gratis... sat kanadera kosta 20.000 eura x 2 kanadera pa vi skontajte koliko to kosta... i jos da se zahvaljujemo, a cijena kanadera je oko 30 miliona dolara
Kad ste to vi platili i minutu leta ili litru goriva? Jesu došli su gratis. I ne trebaš se zahvaljivati, nisu došli zbog tebe.
Bosanac sam, i malo sam guglao http://balkans.aljazeera.net/video/hrvatski-kanaderi-gase-pozar-u-hercegovini Kanadaeri su 2015 godine gasili pozar u selu Ravna, Jablanica naseljeno iskljucivo Bosancima..tj Bosnjacima po novome.. Nevjerovatno kako ljudi i ovaj human slucaj gledaju nacionalisticki...ko je kome pomogao u nevolji..dosta mi je balija i ustasa..
Hagresija!
Hahahahaha koja smo mi smijurija od države . Bez ikakve saglasnosti i odobrenja od strane Sarajeva i bilo čega slično , oni lijepo ulaze u BiH , prelaze granicu , rade šta hoće . Msm naravno svaka pomoć je dobrodošla tako i ovo ali ipak mora postojati neka procedura za upotrebu vojske u drugoj državi .
Lijepo ti pise da je poziv uputilo Ministarstvo vanjskih poslova BiH
Svaka cast !
mogao bi malo kuretine
dajte mi klixovske kuretine
Hvala Hrvatskoj.
Hvala 🇭🇷 👍
Opet agresija i neovlasten ulazak u BiH :P
@MCCCLXXVII "Kad smo iscrpili sve naše resurse preko Ministarstva vanjskih poslova BiH tražili smo pomoć od Republike Hrvatske. Zahtjev je otišao oko 13 sati, a kanaderi su iznad Ljubuškog bili već iza 17 sati. Stanje je već mnogo bolje i mislim da ćemo uspjeti ovaj veliki požar ugasiti vrlo skoro", kazao je za Klix.ba Drago Martinović.
@MCCCLXXVII PROČITAJ NEKAD I TEKST !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)