Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba znati ovako kulturno se praviti mutav.
Pa on se pravi mutav vec vise od 15 godina, zajebali Tihica i Lagumdziju, odnosno SDA i SDP, postavili halfa na celo Mostara i onda necemo vise organizirati izbore, kreni sa naseljavanjem Mostara i pravljanje stolnog od njega? Necete razbojnici!
Naravno OHR se pravi jos kulturnije mutav, a vrlo dobro znaju da je Mostar usao u mir kao podijeljen grad, a da je prije rata imao bosnjacku vecinu i vec +15 godina se prave mutavi jer je katolik na celu Mostara !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njemu je bitna "stabilnost" jer je dio vladajuce keptomanije. "Valjda radi situacije u BiH" i zao mu sto se Mostar gura u to. Pa nije Mostar u Zanzibaru da se "gura" u situaciju u BiH. I na kraju on neodgovori na pitanje o tome podrzava li Thompsona i udruzeni zlocinacki poduhvat (nema razlike izmedju to dvoje)
MENI JE ZAO STO OVAJ GLUMI GRADONACELNIKA I TIME MAJORIZUJE BOSNJAKE VEC VISE OD 15 GODINA!
@SveZaBiH Ne lazi, 1991 godine, VECINA U OPCINI MOSTAR SU BILI BOSNJACI !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko god da bude postavljen na mjesto gradonacelnika u ovom gradu ili je oberlopov ili je marioneta u ruci nekog oberlopova. Za Ljubu jos nisam sigurna jer on tvrdi da nista ne zna i ni za sta nije nadlezan al mi nanosi i na oberlopova. Kako god voli se covjek slikati, pa ga ocekujem kao pocasnog gosta na spomenutom koncertu. Osim toga mora on podrzati svoje bivse kolege
podrska zlocincima... samo kod nas. i to ne obicni nego udruzeni ratni zlocin. udruzili se da bi etnickim ciscenjem, ubijanjem, zlostavljanjem ocistili porucje HB koje bi osamostalili ili pripojili R. Hrvatskoj. Da sam Hrvat stidio bi se kao sto se stidim onih koji su uradili zlocin na Grabovici, Kazanima itd
nemash shta da se stidish monstruma koji nisu ljudi. Nemoj se poistovjechivati sa takvima. Ti si kao prvo chovjek, pa onda sve ostalo, Zlochinci nisu ljudu.
HDZ je nacistička organizacija, nema tu nikakve sumnje. Vode Hrvate u gori seljakluk od onog kojeg sisaju Srbi.
HDZ je prije svega kriminalisticka, fasisticka i apartheid organizacija po uzoru na juznoafricku apartheid "NACIONALNU STRANKU", samo sto su HDZ-ovci garavi za razliku od vecinom svijetlih pripadnika bjelacke manjine Nacionalne Stranke apartheid Juzne Afrike!
Eto SDP, SDA su napredak progres i uzdanica Europe ... A uša
Ljubo,otvori leksikon i nadji riječ MORAL
moral je relativan pojam. shta je moralno na desnoj, nije na lijevoj i vice versa.
Ne mogu shvatiti to licemjerje čaršije, Mesića koji je javno hvalio ustaše i NDH i pricao viceve o Jevrejima, u guzicu ljube a branili bi koncerte Tompsona!!!!
Nemoj tako, klixovci obozavaju Mesica. Zamjerices im se.
Sve nesto Mesic , pustite ga , sad nista ne radi ,ponekad izadje i tjesi svinje pred klanje !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zaluđenost zagrebom i hrvatstvom je ogromna. Ovako su srbi po hrvatskoj devedesetih urlikali. Pohrvaćeni bešlić je na nivou zadatka pušhenja qurtza zagrebu
MOSTAR JE ISKLJUCIVO "PROBLEM" JER SU FRANJO TUDJMAN I ZAPADNO-HERCEGOVACKA BANDA ODLUCILI OD BOSNJACKOG VECINSKOG GRADA I OPCINE, NAPRAVITI STOLNI ZAPADNE HERCEGOVINE ! E NECETE RAZBOJNICI ! INACE GRAD NISTA POSEBNO, CAK NAPROTIV, PREMA CLANCIMA IZ NOVINA, NAKON SVAKE JACE KISE, ULICAMA ZAPADNOG PLOVE GOFNA, NE ZNAM STA GA TOLIKO UZDIZU, ZBOG ONOG FAKE MOSTA KOJEG ZOVU "STARI", A STAR 10-15 GODINA? MOSTAR JE JUZNA BOSNA, NIJE VAZNIJI NI MANJE VAZAN OD BILO KOJEG DRUGOG U BOSNI!
JA RAZUMIJEM DA SVAKO VOLI SVOJ GRAD, MEDJUTIM TO RADIS KAD SI ISKLJUCIVO MEDJU SVOJIM SUGRADJANIMA, A NE GOVORITI O VAZNOSTI TVOG GRADA, KAO DA DRUGI GRADOVI NISU VAZNI. JESU VAZNI ILI MANJE VAZNI ISTO KAO I MOSTAR. MEDJUTIM U MOSTARU IZGLEDA VOLE HVALITI SAMI SEBE! NADAM SE DA JE LJUBO NAPRAVIO DA NAKON SVAKE JACE KISE ZAPADNIM MOSTAROM NE PLOVE GOFNA I DA JE PO TOME VAZAN!
Fasista ako mu ovo nije nista strano...
Koji KENJAC od covjeka ...
Iako nisam nešto sklon ovakvim vidovima podrške Haškim osuđenicima, ali, koliko god Hrvati odlučuju što će se događati i održavati u Zenici, Sarajevu, istočnom Mostaru, Konjicu... Toliko će Muslimani odlučivati o tome u zapadnom Mostaru... Znači, niti malo, pa sviđalo se to vama ili ne...
I u tebe je moral na zavidnom nivou
Hoćemo li se to pretvarati da nadbiskup vrhbosanski nije nedavno urgirao da se zabrani održavanje stanovite kazališne predstave u Sarajevu? Nacionalistima je duša slagati, pa to je čudo.
treba imati malo ljudskosti u sebi da bi se shvatilo da je podrsla zlocincima ogavan primitivina i fasisticki cin. malo ljudskosti je ipak previse za ljubu i slicne.
Ma koji jbn. zločinci ... gdje je presuda
Zabrani koncert i cao.
Ako neko želi izazvati svađu, samo neka uzvikne "Mostar!" i eto ti belaja. Nažalost nemam onog uređaja pa da na "Mostar!" odgovorim sa "Hepek!. Možda "Hepok!"... Ali neće ove moje ramazanlije...
Zasto bi Mostar bio uzrok za svadju, dovoljno je da pogledamo prijeratni popis i da vidimo ko je tamo bio vecinski prije rata i sve ce nam se kazati, tj. reci. OPCINA MOSTAR POPIS 1991, BOSNJACI VECINA ! ZASTO NE KAZEMO NEUM I ETO TI BELAJA ?
@Roin Evo ti taze friškog članka o Mostaru. Mostar: SDP službeno zatražio zabranu održavanja koncerta "hrvatskim uznicima" Haj tamo pa pogledaj tu finu besjedu, što je predu nacionalni podmlatci.
Dnevna doza huškanja...
Na kraju će neko pokrenuti inicijativu da se ovaj centar preimenuje u "Muzički Centar Perković"... https://www.youtube.com/watch?v=A691HxIz3TI
Mogao je reći i "Mostar tu pokazuje fašističku širinu".