Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopovu je mjesto u zatvoru. Prvo oduzeti kriminalno stecenu imovinu
Djelilo se sve stranackim firmama sa kapom i sakom bez vrijednoscu rada.Dali je to zakon ili onaj sto ti daje mogucnost raditi sta hoces.Napravio se kolektor od tudjih para, koji ni do danas nije ispravan.Cekalo se dugo godina da garancija istekne i sve po zakonu Ljubinom.
ovu mafiju konacno treba rastjerati.20 godina sistematske pljacke i blokada i opstruiranja radi zadrzavanja statusa quo i sprijecavanja bilo kakvog napretka koji bi sigurno postojao da nije ove mafije, medjutim napredak bi oznacavao da je moguc suzivot i boljitak a to UZPu naravno ne odgovara
Kada budu uhvaćeni u lopovluku, glavna odbrana su im politički protivnici, zavjera i nacionalizam.Svi krojeni po istoj mjeri. Aferim!
stose lijepo sad slazu kadase brane od korupcije,
Što reče Laka: Gasove ja imam u stomaku probava mi nije zavidna trebao sam jesti zdravu klopu zato ja ne mogu u Evropu Gasove ja imam u stomaku čovjek sam pod stalnim pritiskom organik hranu moram jest sa sela kao zvaničnici iz Brisela