Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To isto pitanje treba postaviti zasto je rusima mala rusija. Odgovor je da nisu dobri u glavu
Isto pitanje treba postaviti zašto HDZ u treba odbačena Aparthejdska politika razdvajanja djece DVIJE ŠKOLE POD JEDNIM KROVOM - antievropski -antidemokratski - antibosanski
Hrvati glupi kolektivno, i to stvarno. Fakat im je neko izbio svaku pametnu gen iz njih. Mislim da su naj gluplji narod ikad. Bosnjaci uspjevaju pored 10 mozda 20 miliona otvorenih neprijatelja oko njih, to je legendarno!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vi se trebate zapitati zašto niste osvojili Bosnu 93 godine zajednosa Srbima i podrškom Hrvatske i Srbije! Svijet Vam je dao zeleno Svjetlo. Međutim Vama draže bilo klanje, silovanje i pljačkanje! Kad ste prevršili svaku mjeru monstrumsku, svijet zaustavio i SAD VAM TIJESNO! A zaboravljate da ste i jedni i drugi AZILANTI u ovoj ČASNOJ ZEMLJI! TAČKA! USKLIČNIK
Cuj ono "Tvrtko od Bosne" a babo Ramiz
Nikome nije tijesno klempo debilni ,sada nas svega ima 2,5 miliona skupa u BiH,sirine koliko ti volja ,i idi vise u penziju spodobo
Ovakvi ljudi kao ovaj Ljubic i slicni , su najgori neprijatelji napretka BiH prema Evropi i boljoj buducnosti ! Dok oni nesto odlucuji nema gradjanima Bosne napretka . Kreten ne razumije , ne moze da shvati da sa ovakvim nakaradnim etnickim zakonima nigdje nismo dobro dosli ! Zato dok ne pomri ovakvi smradovi , nema napretka , a to je sigurno iducih 20 godina ! Ili rat , i napraviti onda normalnu drzavu u kojoj vjerrsko opredjeljenje nece biti najvazniji indentitet !
A šta je sa građanskom državom nacionalisti? Ne treba meni Dodik da pročitam na klixu s kim imam posla. Što to ne šaljete djecu na izlete po cijeloj BiH? Zapitajte se malo kakvu to politiku Sarajevo vodi.
Jebali ti oni mater papcino
sta li misliš ti sto
Naravno treba se i zapitati sto srba nema u hrvatskoj,mozda im klima vise ne pase ili sta je vec problem ??
Tijesno je kriminalcima
Srbi i Hrvati su pocinili genocid i ne mogu imati prava u BiH. I bez toga je nenormalno da narod druge drzave ima prava u nasoj drzavi. Ovdje se radjaju i zive Bosanci. Svi drugi su strani drzavljani. Ne smetaju, ali ih tako treba tretirati.
Srbi su Bosni doživjeli genocid u drugom svjrtskom ratu, mnogo veći nego što ti navodiš za taj svoj genocid, plus vijekovima robovali osmanlijama i bili građani stotog reda dok ste vi imali sve privilegija u tom vaktu, tako da zajebi priču da vi imate ekskluzivno pravo na Bosnu, Srbi su za nju krvarili hiljadu puta više od vas kroz istoriju.
Treba se zapitati zašto vi skupa s njima podržavete secesiju i hoćete na silu nešto što već imate
Bilo bi lijepo , da oni koji se ne osjecaju stanovnicima drzave Bosne i Hercegovine ,razgule desno ili lijevo, a mogu vala gdje god hoce , pa onda ono sto nas ostane , da pokusamo spasiti sto se spasiti moze . Ali , prvo ukloniti klovnove iz politike koji su krivi za ovakvo stanje .
Što ne predloži tako isto Albancima na Kosovu, da razgule u Albaniju, kad se već nisu osjećali kao stanovnici Srbije? Nego ih još podržavaš u namjeri da je to kao njihova zemlja.
Ma cuj sta nam isprica ovaj ratni zlocinac. Mrs UZP.ovce.
BOSNA JE VJECNA, STANOVNICI SU PROLAZNI
Ne postoje vječne države, pa nije to ni Bosna, valjda si to iz istorije učio, čak ni narodi nisu vječni, mnogi su kroz istoriju nestajali.
To treba pitati ubijeme iz jama
Tijesno na pola Bosne??????
Kome je tjesno nek ide vrata otvorena