Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zastupam ti tatu kod mame ti... nebi ja al mama ti navalila da osjeti tvrde cundare. kaze babo ti retardiran i nije ni zasta.
@karambulice hajde pisaj, pa se stisaj ! koga ti zastupas?
Nihade ne kaki! Normalno da ih boli jer su od tih novaca najvise izdvojili iz svog djepa. Boli vas neka stvar, vi ste rahat i sa malo. Ako sta kane sa strane od medjunarodne zajednice u vidu kakve sadake i bespovratnih kredita dobro i jest. A tu svoju teoriju mozes mami gurnuti u onu njenu razvaljenu pizdoharu ili podastri bilo kakav dokaz toj svojoj tvrdnji. Ostavi se papak mahalskih prica i rekla kazala...
Vas boli neka stvar za utrošene milione i dokumentaciju,sasvim je očigledno gdje je zapelo gospodo iz hercegovine kada ste kupovali zemlju po 1 km kuda će proći trasa autoputa da bi je kasnije prodavali po ko zna kojoj cijeni sve je bilo ok,sada kada se ta trasa promijenila a vi džaba kupovali zemlju onda se hvatate za ugroženi nacionalni ,vitalni ,bla bla bla bla interes.Smiješni ste .