Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ko vjeruje da su posavski Hrvati i Škutorski nacisti isti narod?
fuj idijot nije samo da je bio dan zalosti nego stara mrcina gleda utegnute balavice kako mu igraju uz sekiru monstrum matori
Nekad sam znao suzu pustit za Srebrenicom i njenom sudbinom, danas osjećam samo veliku količinu dosade i preskačem vijesti o tom derneku.
Nakon političkih događanja zadnjih nekoliko godina više ni Srebreničani nemaju simpatije i sažaljenje od nas Hrvata. Čestitamo, samo tako nastavite. :)
Ne samo da bi svoj 24% fildžan željeli preslikati na 76% kršćanskog dijela BiH, nego bi i uređivali koju muziku će da slušaju? Jučer je u Mostaru bio odličan koncert Elementala.
Hahahaha. Vi stvarno mislite da se Hrvatima ili bilo kojem drugom narodu živo yebe za Srebrenicom? Not our business! Dosadni ste postali s tim.
I ad bi mi trebali da vjerujemo zato što je demanti iz kabineta? Na**bem mu se svega ženskog u porodici !
Sta retese?! Ovaj KLIX je zlo!
Ovaj laže kad zine
Sram te i stid bilo...stidi se svakog covjeka koji je jucer spusten u mezar...Ti da si politicar u nekoj normalnoj zemlji danas bi bio nezaposlen...j.a.d.e.jadni