Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehhee,a Zlaya rek\'o da ce biti vlada bez HDZ-a...a mosnjaci se odmah ponadali!!!
Radim punom parom i ovaj mjesec ću imati povišicu. Obećao Zlaja. Zato odmah stavljam po 11 dislajkova na svaki komentar koji je uspmjeren protiv mog šefa Zlajoglua. To što je on fašist, šta me briga, lova mene zanima, a ne politika.
Ko god ima pameti razumije da je ovo fingiran sukob, čisto da se vidi da su to ko fol dvije stranke, a ustvari vode istu politiku.
Što ovi sa 24 posto pjene i nastavljaju lagati same sebe. Naime, svaka dalabu zna da HDZ-ovima nije nuđeno ovo, nego da jedno hrvatsko ministarsko mjesto otme SDP. Sad je Zlaja podudlao Čoviću jer nema izbora i HDZ-i dobivaju sva mjesta namijenjena Hrvatima, ali vidim po komentarima da neki, koji to ne mogu prihvatiti, lažu i lažu. I da je samo to: ovim je HDZ potpuno anulirao tvrdnju SDP-a da je to multietnička stranka i sveo je na jedno od bošnjačkih stranaka, a za Lojanoviće pokazao da su poturice (jer će ministarsko mjesto dobiti iz bošnjačke kvote) i da nemaju ništa sa Hrvatima i njihovim glasovima. Apsolutna pobjeda HDZ-a, apsolutni poraz onih koji su htjeli izbaciti iz igre čitav jedan narod i ubaciti smetljare iz HSP-a (Hrvatska stranka poturica) i pljačkaše te atentatore Lijanoviće kao njihove predstavnike.
mi imamo predsjednika Federacije koji je obarao agresorske avione, a predsjednik HDZ je pravio te avione u Mostaru. Kakav bi ja bio lik sad kad bi sa tim covjekom pravio koaliciju!? A dignitet, integritet, rijec gradjanima. Ma boli me qu... za sve to. Ja sam Zlatko, propalitet, Bosni cu napraviti sta ja hocu.
Ali ova legitimnost o kojoj govore Covic i LJubic nema nikakve veze sa \"legalitetom\' u koji se busaju. Oni su presretni sto su jednostavno uskocili u stolice o kojima se nisu nadali i nastaviti raditi kao i do sada u cilju svojih interesa. Nista se nece promijeniti kao sto se nije promijenilo ni za ovih 20 godina na zalost. Isti su to ljudi nisu oni pali s Marsa.
HOCEMO KOMENTARE LJEPOTICAMA !!!!!!!!!!!!!!
ovo što su sad dobili im je isto to nuđeno prije godinu i po, onda to nisu htjeli prihvatiti, a sad se predstavljaju kao pobjednici
to ljubicu razvucite im pamet njihovu vi vucite na jednu a jere i zvonko na drugu stranu sve dok federacija ne pkne na dvi pole
Ja bih korostio Zastavu 45!! Kupujte domace.
magnum 45 ima 6 metaka... taman za ove politicare BiH...
A gdje vam je Zlatko, otjerao vas protiv volje hrvatskog naroda a sada mu trebate
Cekaj samo dok izleti jedna prazna fotelja pa ce mo vidjeti vasu saradnju, lopovi...
ovo neka kopija Kosorke
zanimljivo