Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam iz mješovitog braka, mama mi je žensko a stari muško
Dobro je da nije obrnuto.
Baš smo daleko dogurali posije 25 godina da nam je ovo vijest! Pa je još i kometarišemo :(
Svaka cast mladenci, srusili ste ogradu nacionalistickih torova. Otvorili ste proces evropeizacije nasih prostora. EU je multietnicka zajednica, a to je i BiH bila stoljecima dok je ovi nacionalisti sa ogranicenim vijekom trajanja ne podjelise. Djelile su BiH i neke druge sile prije ovih sada pa ih je BiH nadzivjela zahvaljujuci takvima kao sto ste vi. Ljubav pobjedjuje pise to u svim vjerskim knjigama samo sto neki, koji se zaklinju svaki u svoju vjeru, to nisu stigli procitati.
Hocemo sliku Ramiza Salkica i Dusanke Majkic kroz ogradu
Sad ces tuci klepu i vincek ima da naucis zivotinja,prodana ha ha da se zarati ode ona ustasama kao moj komso bio srpkinjom i imao djecu veliku Kad je 5 korpus ulazio u grad ona pobjegla cetnicima a on ostade popisan:))
Stotinu puta ponovljena i nikada dovoljno rečena - rečenica velikog Ive Andrića: " Kada biti normalan postane vrlina, to je znak da su došla ružna vremena..."
Dvoriste pregradili dijeci da se ne mogu druziti! Stoka nacionalisticka, fasisticka!! To treba otici i srusiti!!! Sta smo dozvolili da nam rade!!!
Sretno mladenci....svaka čast oboma....tako se gradi ova država....Bosna i Hercegovina....
Sve je to divno sve je to krasno samo kod nas ce se vazda pitat ko je ko taka je nafaka🤣
Bravo!
Dobro je, naš je metnuo a nnihova primila.
jel ovo Bosnjaci jos uvijek nisu fasadu uradili na skoli?!??!?!?
@guardian77 ......jesu, ovo je fotomontaza ;)
Zamijenili zgrade 😂😂😂
GLASAJTE ZA BAKIRA,DRAGANA I MILORADA JE.ENE BIH OVCE!!!!!!!!!!! ONI SU VAM OD BIH NAPRAVILI VUKOJEBINU DA OVO BUDE 'IZNENADJENJE 'A PRIJE RATA JE BILA NORMALNA STVAR!!!!!!!!!!!!!
Ovi minusasi su iz mostara precuznije sa desne strane i i uz brdo
Niti je ovo neka vijest, niti će oni išta promjeniti, niti će iko ikakvu pouku iz ovog izvući. To mi nekako dođe kao ove parade ponosa, mislim u intimi svog doma neka svako radi šta hoće. Nas jedino može promjeniti funkcionalna ekonomija i funkcionalno pravosuđe, sve ostalo je prdina bara.
Čovič i Bakir se ne slažu sa vama.... inace svu srecu vam zelim.
Iza građevina pokazuje koliko smo mi bošnjaci uhljupi, desna strana uredna a lijeva fuj, bošnjo pare trpa u sboj dzep, krade sto vise, ne bi ulozio pa makar sve propalo