Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda ljepsem spolu, ali pi.c.kama sigurno nije, jer ih je oduvjek bilo previse u parlamentu!
Pomalo.ba, ako su one p.... ,kako ti kazes ,a sta su muski u parlamentu, po mom jedna obicna g....
elapasti nisi skontala,al hajd...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hoćemo sada imati i slučaj "Sejdić, Finci i žene".
Ljudi zar vama nije jasno da se forsira ravnopravnost zena samo da bi se unistile porodice
Nisam seksist, ali ono nešto što se Majkićka zove treba u kuću zatvorit da ne izlazi uopće. Plaši malu i malo veću djecu .. ! ! !
Drago mi je da je prosla Aleksandra, a drago mi je da nije prosao onaj Dodikov transvestit Zeljka. Ne znam sta je sa onom Dodikovom babetinom Majkic, ... jel jos u vlasti BiH koju ne priznaje, a od koje prima platu ili je dobila radno mjesto u Dodiklandu...
A u sta broje onog transvestita iz SNSD-a?
U onaj clanak od sinoc na klixu...sto su nekad bile muskarci!!!
To vjerovatno Klix salje tajne poruke koje treba shvatit povezivanjem clanaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
O ljudima koji pisu negativne komentare http://adf.ly/tsbI0
Komentari o ženama i mjestu u kuhinji u nastavku...
Ma ja, ba... "'ta će žena tuden u politici... njojzi treba samo samo dat da kuha pite, da očisti što je prljavo, da se brine o djeci i da joj ga ja mećem kad mi se ćefne... samo to i ništa više..." *ebem ti patrijarhat! U kamenom dobu je bio zastupljen matrijarhat kao najvažniji temelj opstanka jedne zajednice... Ali hajde ti to dokaži zatupljenim Balkandžijama.
ma da, ko da nam nije dosta debelih qrvi poput Dusanke Majkic, Senke Balorde i dr. Razlile se po fotelji ko sredozemne medvjedice, samo zderu i pare beru. Hajd sto su pokvarene pa ih ne mozes slusat, nego sto su i odvratne ne moze se gledat u njih...
BehindGreenEyes zar tebi nije jasno da se ravnopravnost zena forsira samo da bi se unistile porodice
Nabiju vas ove prosirene vene