Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VOLIM TE BOSNO !!!
KKAAAAAADDDDD si prvi moras reci \"PRVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII\" a ne pisati neke glupe komentare majmune glupi
Dok se djeca nagode...mi živimo. Putujemo po Srbiji, Hrvatskoj, Turskoj, Evropi, Americi,...
Pa naravno da ih privlače jer je Sarajevo njima bolje od NY i Las Vegasa u gradu ih ima ko kineza al Turkinje su .Dodzu pokrivene a vrate se
\"OSMANLIJSKI TRAGOVI SVE SU VIDLJIVIJI\" Za istinitost ove postavke, potrebno je zadovoljit odredjene uvjete A- sve novosagradjene dzamije djelo su osmanlija B- svi kulturno-sakralni objekti drugih naroda (koji su poruseni) djelo su islamofasista koji na takav nacin eksponiraju osmanlijsku ostavstinu @ AKO SI TAKO OPCINJEN TURSKOM Molim te preseli se (ako treba i novcano cu pripomoci tvoje preseljenje)
Ne pricaj kad nemas pojma, svaka nova dzamija nema nista sa Osmanskim carstvom, vec je vecinom gradjena od strane Arapa, koji daju novac i grade sto zele. A naravno da se vidi Osmanska bastina, pa BiH je bila dio Osmanskog carstva. AKo to ne kontas, onda mi te zao sto nemas mozga. Kao sto se vidi i Austrijki influence u Bosni. DUHHH. A sto ne volim glupe osobe. Vama uopce ne bih trebali dati da imate pristup internetu i masi, vec izolirati kao sto vam su um i kultura izolirani.
Cuj muhahaha SRBI turisti, to stvarno nikad nisam cula. Mozda ratni zlocinci, genocidasi, rapists, krimos, prostitutke.
Nemate vi pojma tko su Turci. Idi malo do Istanbula, vidi sto je gospoda, vidi im kuce, grad, trzne centre. Sve naj firme su prisutne i u Turskoj. Imaju top modne butike o kojim u Zagrebu i Bg jos nemaju pojma da postoje. Idi do Antakya, Antioch, rodno mjesto Svetog Luke, mjesto gdje se krscani prvi put nazvali krscani. OMG kakva lijepa zemlja i divni ljudi! Vi ste neznalice tupe sto nisu dalje vidili od Yuge. A oni mogu gdje zele, idi u Qatar, Dubai, mjesta gdje vama treba godisnja placa da bi ih posjetili. Kako ste primitivni i tupi, ne mogu da vjerujem. BTW Imotski, Bosnjacima je dom Bosna. I ako je netko anti-terorist, onda su to Turci! Veci su Srbi teroristi 1000 puta.
Nek posalju 10 miliona turaka da se nasele u RS, jer fakat nema niko u toj RS, treba populacije...
TAMBURA TUR.ĆINE NAPU.ŠI SE QU.................... PI .KO MU TAVA.........
tamburo,sad će čiko u bijelom..... izdrži još malo srećo mamina.....
tambura ti si garant neki sdp-ov multietnicar
@ANDRIC ANDRICU -ANDRICU TI MALECKI SMMRDLJIVI GLAVICU...!!! DUDLAJ, DUDLAJ OBREZANE...!!!
BOSNO...VOLIM TE...!!!
fino fino neka. ljiepa si bosno moja
pa to je jedina destinacija na svijetu gdje im ne treba viza,do duse mogu i afganistan ali im se nesto ne ide.
sarajevo ima veliki potencijal za teroristicki turizam