Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle ce vam tesko oboljeli penzioner platit 28 neophodnih tableta 400+ maraka ,pi"da vam materina?!
Zasto naplacujete tesko oboljelim pacijentima na zdravstvenu knjizicu lijekove 4 puta skuplje od nabavne cjene?
Dino Konakovic je smrad! Okupio oko sebe samo luzere. U stranci mu propaliteti, tipa Amela Mekica. Taj promijenio sve stranke. A evo sad ga jadnika i zena nogirala. Kurvao se! Sve moralni autoriteti U DINE SLINAVOG.
Ovo je ona komora što je Seka postavila rukovodstvo?
Dino Konaković=Emir Kusturica Jos je i gori od njega...
Tvrtkol - JES VAS OVAJ DINO ŽULJA KO JEŽ U GAČAMA. Jes vas načepio - nemožete do zraka nikako! A tek koalicioni partneri - SBB!
Koliko sam pratio, skupština se i bavi problemima građana, od kojih je jedan segment i zdravstvo. To niko ne smije reći da imate prevelike plaće a ne izvršavate svoje obveze? Znači, ako kupujem lijekove, reagense, zubar nema materijale za rad, čekanja su ogromna, ne smijem reći da ne dam pare za ZO? Posebno što i lopove vraćate na posao.
Koje pare ..skoluj se ti 6 godina i imaj tu odgovornost posla za 1300 km seljacino
Ovo nigdje nema, vlast koja je postala krajem 2018 usvaja izvještaj o radu iz 2017, svi su oni isti, krivi smo mi što smo ih birali. Sve stručnjaci, zdravstvo nam ne valja. Imam rješenje. Nek KS neda ni feninga za KCUS, nek se pare preusmjere na Opštu bolnicu ( promjena imena u Kantonalna bolnica Sarajevo). Pa kad se liječimo u KCUS-u nek to KCUS naplati od kantona. Ovako je KCUS i kantonalna i državna bolnica.
Dino je na nivou mahalasa do sada pristupio svakoj diskusiji.Sta on moze znati o reformi zdravstva, pedijatrima i lijekovima.Frajer se ufatio voltarena ko one telece glave na Bjelasnici!!!
NEZAKONITO IZABRANI SEBIJINI I SDA PLAĆENICI I POLTRONI NASTAVLJAJU DA KOMPROMITUJU ZDRVASTVENE INSTITUCIJE ZARAD OČUVANJA JEDNE PROPALE POLITIKE SDA!☝️
@AntiB00TProvaljena si, kako ti drug kaze, kurvo rasahla.