Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda Sebija obisla HNK ali se nije zadrzala jer nemnjenog terora pa doktori smiju da iskazu nezadovoljstvo. A raspitajte se malo gdje se lijeci gradonacelnik Mostara sada.
Satnica ljekara 2 km?
Puta koeficijent.
@phenom... ako, ali znam da je koeficijent 10 za članove predsjedništva BiH ...
Nisu povecane niti mirovine..trazite od onog ko vas je nagurao po bolnicama da setuckate hodnicima i zauzimate se samo za podobne i one sa debljim novcanikom.
Smanjite broj zaposlenih pa ce plate biti vece, duplo veci broj zaposlenih na manji broj stanovnika u odnosu na prijeratni period
Kakvo je radno vrijeme ljekarima u Konjicu??????? Pocnu raditi u 9, u 12 su sva svjetla pogasena. U domu zdravlja jedva prime pacijente. O cemu pricate vi?????????? Kakve plate? Sve po zaslugama. Uvedite normu, nek moraju primiti odredjeni broj pacijenata, a ne hladiti mu’da i primati platu.
Svim ljekarima povecati plate, ali izbiti im naviku da primaju "poklone" od jadnih pacijenata koji ne zale ni zadnji fening ne bi li , toboze isti bili prema njima ljubazni.
Podrška za naše ljekare 💪dosta je više šutiti i trpiti ovaj sistem
Evo sto se kar ate po bolnici, sto ste nesposobni (cast izuzecima), sto pijete po bolnici, sto obicni smrtnici nemaju nikakvih prava osim ako imas nekoga da urgira. Treba vam srezat jos da dodjete tobe pic ka vam materina (cast izuzecima).
Iskrena podrška!
joj rukopisa na transparentu
vidi im ove sindikalistice, PSIHO
Izgleda Sebija obisla HNK-a.
Ljekari i zasluzuju bolji tretman
Nece oni dobiti nista, cisto zato sto politicare i stranke nije strah u HNK jer vlada diktatura, ne mozea ih smijeniti, ne mozes izabrati druge ne mozes nista jer izbora nema u HNK 10 godina!
Kako jedan sistem uspjeva drugi ne??!!I Bog ća na svojoj ćupriji kao i svaki pojedinac!!??
Iskreno ne zaslužuju toliko. Ovim štrajkom u Sarajevskom kantonu dobili su nenormalne plate. Ljekari sa dežurama dobijaju od 3500 do 5000 km. Premijer Konaković nema toliku platu. A opet nisšta ne rade. Komunikacija nekvalitetna. Iako je sve gledamo kroz prezime Izetbegović , Sebija se zamjerila najvećem šljamu tj doktorima koji su pregladni novac. Iako im narod donosi novac za svaku uslugu oni i dalje gladni.