Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vladajuće strukture preko svojih poslušnika medju ovim doktorčićima,napravile ovaj kvazi-sindikat,da što je moguće duže odgode potpis novog kolektivnog ugovora.Čestitam glupani ljekarski/liječnički!
Sramotno je što se radi ljekarima u bih
Ljekari se moraju nagraditi pošteno i pravedno i prema zasluzi. Na prvom mjestu povišicu treba dati onim koji su u HNK napisali bar jedan naučni rad. Povišicu treba dati ljekarima koji imaju iza sebe 35 godina rada u struci. Nagraditi se moraju i kirurzi i osoblje kirurgije koje je učestvovalo na više od 100 operacija. Nočni rad se mora posebno platiti i osoblju koje radi na intenzivnoj njezi. Ostalim kao i svim pobrojanim povišicu dati po kolektivnom ugovoru.
ljekari sebi naplate
Hebe se vama za hnk, otvori ste clanak zbog slike
Eto vam HDZ i Čović pa njima zatražujte, haj ba paljba.
Dobro....podržavam :) samo.....gdje su ostali zdravstveni radnici, nosioci tereta? Aaaaa...
@Wahrheit Svi skupa su tim :) to je timski posao i tako funkcioniše.....ne vidim zašto se ne bi skupa borili. Evo recimo u UKCS su povećane plate ljekarima, a svi ostali su dobili šipak :) Nije ok.....
@Wahrheit Otjerali su predsjednika sindikata i doveli podobnog :)Ako ko pisne prijeti mu se knjižicom :( Naravno da treba da postoji razlika.....ali ogrooooomna razlika i da se ostalim smanjuje eeee nije ok ! Treba realno vrednovati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)