Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Riješavajte probleme na bilo koji drugi način, zašto uvijek narod mora da ispašta.
Zasto narod ne stane uz njih, i doktorima smetaju dugi redovi u bolnicama , ne mogu kvalitetnu uslugu da pruze kad imaju 100 pavijenata po smejni ..a ko je kriv ??? NAROD KOJI JE IZABRAO OVAKVU VLAST i ko ce nam voditi zdravstveni sistem
Protestujte pred zgrama Vlade Kantona, sa njima riješavajte te poslove a ne na narodu koji uredno svaki mjesec uplaćuje doprinose za zdrastvena osiguranja!
islamizirane SDA balije sve unistise
ma nece raja vise da kese donosi, pa valja odrzat standard...
Ma da evo sve se tresem. Gore na DIP-u na Koševu stojim u hodniku ispred ambulante i čekam pregled. Kad naiđe on, doktor, uštogljen, klompe i čarapice bijele, ispod majica bijela ... ma ko bombona. Ja u rukama držim neku PVC kesu, žena mi rekla svrati kupi nam nešto zeleniša za ručak. A on, on upiljio očima u kesu, rentgen zrake..smiješi se prema meni a i ja njemu onako polužmireći, stisnutih zuba i odrečno , ne nije to, nije...
sjeca li se iko da li su ljekari u sarajevu nakratko prestali da rade u znak protesta i solidarnosti sa kolegma iz mostara recimo koji su bili u strajku ..recimo..
@KokoshAnel mozes samo sanjati ...
sjeca, nesjecate se samo vi zadojene sise od ljudi ili ti ga picckice