Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednog po jednog internacionalno poznatog ljekara tjerate, smjenjujete, maltretirate i patetičnim tekstovima ko fol ih pozivate, ćuj "da otvori dušu", a u stvari pokušavate oprati vaše prljave obraze koje ste ukaljali držeći glavu u blatu klanjajući se dok menadžmentarija prolazi pored vas.Sutra kad budete imali u nečemu svoje mišljenje vi ste sljedeći za odstrel i ne očekujte pomoć.Neće vam niko pomagati, jer to vašim postupcima ničim niste ni zaslužili.
@Oskarovac najbolje je kad te šef lijeci
hajmo kloksovci sad se izvinite Sebiji,je rhaman se pokazuje da je ona ovaj put pogodila u sridu
srbi i hrvati bi radije da nema te klinike nego da moramo u zagreb ili beograd na ljecenje
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/akademik-slobodan-vukicevic-smjena-dr-gavrankapetanovica-je-prvorazredni-skandal-a-ucesce-bih-u-ispitivanju-novog-lijeka-za-regeneraciju-kosti-dovedeno-u-pitanje
Pa više dosta!!! Ismetu je ljudi istekao mandat nakon 19 godina!!!! Da ovaj KCUS vodi neko drugi umjesto Sebije, rekli bi "ma dosta više ovog Ismeta, nahapo se sta hoće"??? Međutim, niko ne vidi suštinu - nema dvojne prakse!!!! On je godinama slao pacijente iz privatne ordinacije gore u Kliniku, a mi smo svi čekali u hodnicima. Niko ga ne tjera! Frajer DRAMATURG - sve u ime Allaha, a sebi u kasu!!!!
@ezek, ma covjek je hafiz, munafik, i dinar-efendija
@ezek, ma covjek je hafiz, munafik, i dinar-efendija
joj i ovih doktora (svih redom)......samo se dopisuju i pozivaju na drugarstvo.....ko tetke kakve.
Fuk yaeaahah
"Sebija i 40 razbojnika" Napraviti dokumentarac kako Sebija otjera 40 vrsnih ili ti (sto bi sebi i ja kazala) razbojnika. Dakle, kako je moguce sve to postici za ovo kratko vrijeme??????
A svi znaju da je prof. Ćibo smijenjen - otjeran, a da je prof. Ismetu istekao mandat nakon 19 godina. Šta hoće više??? Neka Ismet objasni narodu što šalje pacijente u Egipat, kada je izmislio hirurgiju.
Konačno da su i njegove kolege progovorile i rekle istinu! Sve se spočitava direktorici KCUS. Ismet nije ono što misle pojedini, evo sad se vidi. Kolege su mu fino rekle, pa i on je prof. Ćibu - čuvenog ratnog doktora otjerao sa Klinike. Mogu samo zamisliti kako je njemu bilo!!!???? Bog dragi sve vidi!!! Šta hoće taj dr. Ismet više pa 19 godina je vladao kao da je Klinika njegova. Bravo hrabri doktori iz pisma!!!!!
ne mogu da vjerujem kakav god je tajnisti Dr. Gavrankapetanovic je jedan od najuglednijih doktora ortopedije u evropi pa i svijetu. Dakle vodi predavanja sirom svijeta mladjim kolegama i da jedna sebija smakne takvog profesionalca. Njemacka bi mu platila 10.000€ da radi samo dva sata i iskoritisla bi ga da prenese znanje na ostale
@sbb pa i ide na kongresima je non stop. evo da ti zapne ne daj Boze da opreisu tebe ili tvog blizeg jel ti bolje dat gavranu 500km ili da neki neiskusni ljekar krpi tebe ili tvog nekog ??
@be.water.my.friend. - Žalosno je što bi svi kad bi im zatrebalo tražili dr. Ismeta Gavrankapetanovića. Žalosno je ako bi mu "morali"dati 500 KM za to. NAJŽALOSNIJE je to što takav stručnjak, međ. priznat, nema adekvatnu plaću i tada se ne bi 'moralo' davati ni 5 KM. To je tragedija. Pljuvali su i prof. dr. M.Kacilu zbog 'primanja' (plata i ostalo) a gospon kardiohirurg to bez problema zarađuje u Njemačkoj u koju se vrati, na sreću Njemaca a nama osta....čakija...
Samo naprijed! Sretno i hvala što nas ohrabrujete. Koga nema bez njega Se može. UVIJEK!
I pitate se ko za iste glasa vec 27 godina!?Pa kupuju ih ko krompir na pijaci,i to na stocnoj vagi
SMRDI SRBE hehe
@Psn Nece biti smrda majko na plazama Crnee goree