Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čestitke za ljekare i brz oporavak pacijentu!
svaka čast
"...pohvalivši se nakon toga saopćenjem u čijem naslovu je istaknuto da je pacijent dvadesetdvogodišnji N.Liz Busovače..."šta li ste htjeli reći sa ovim , a neki se hvale za 100 metara asfalta i za trotoare.
ovaj covjek iz lugova kod busovace ima zenu i trogodisnju djevojcicu bit ce dobro ako bogda a nasim ljekarima svaka cast sto fahro ovo nije stavio u d avaz naprijed ljekari alah vas nagradijo
Sve pohvale i cestitke za ovu profesionalnost... kapa do poda
Lijepo je procitati ovakvu vijesti... Sve cestitke doktorima koji su pokazali profesionalnost. Brz oporavak!
Neka prica ko sta hoce, KCUS svakim danom sve vise napreduje.
...a Seka bi najbolje pomogla da se makne iz KCUSa
Mm ima li ovo na avazu, bravo KCUS, podrska menedzmentu :)
Do jučer smo skupljali pare za ovakve operacije, danas evo i kod nas može uraditi hvala Bogu. Sve se može kad se hoće.
...ove operacije su se radile i prije rata i to veoma uspješno ako ćemo istinu goviriti.
KCUS sve više liči na pravi Klinički centar - Seka je TITO!
Svaka cast na ovom poduhvatu samo me cudi da i Sebija nije pored vas
Heroj dana.
Iskrene čestitke ljekarskom timu i želim brz oporavak ovom momku a ovoj članici SDA, koja jeftinom pričom pokušava okrenuti ovo humano dijelo u političku korist, mogu samo reci, ne seri, vi ste sve svoje "operacije" davno završili.
Klixe, trebao si prekriti lice ovom momku...
Cuj klinicka samopohvala ?! I jeste za pohvalu u cemu je problem?
Baš, jbg čovjeku spasili ruku, nisu otvorili 20m trotoara...
Ja sam članica SDA ovdje u Konjicu i otkako su kadrovi SDA preuzeli poluge vlasti u zdravstvu Konjica osjeti se napredak, npr. Američko udruženje medicinskih konzumenata je zdravstvene ustanove Konjica svrstalo u rang s nekim njemačkim iz Dortmunda i Bremena. Ista stvar je u Sarajevu jer SDA i gospođa dr. Sebija Izetbegovića, uvažena hanuma našeg predsjednika gospodina Bakira Izetbegovića, drže sve poluge vlasti u zdravstvu Sarajeva i zato su jaki da ih Allah nagradi.
ni ovi trollovi nisu što su nekad bili...
Svaka čast gospođi dr. Sebiji Izetbegovići jednoj velikoj dami i hanumi koja je učinila mnogo toga za našu Bosnu i medicinu naše Bosne!
pisam i nju i tebe