Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa u sarajevu su svima duplo vece plate...
Ybt te zivot...trgovac u USA ima 10 dolara satnicu!
Kakvi crni stomatolozi pa to su vise fizicki radnici ... Povadise narodu zube bez pardona ....
Doktori i stomatolozi bi po pravilu trebali da imaju najvecu mogu placu a svedeni su na nivo osoba sa srednjom strucnom spremom i tako da ih podrzavam u nastojanju da ce se izboriti za svoja prava.
Sto bi rekao Čombe...LOGIČNO:
U sred evrope se nalazimo i satnicu koju traze je 2.60 jad i cemer dok u eu j2 min,8 eura .Ma bjezat odavde ,borimo se da nam bude 2,50 marke satnica neznam hocul se smijat ili plakat
Samo tako. PODRŠKA !
Hoćete istu satnicu? Ukinute kantone. Gospodo ovo vam je posljedica podijeljene nadležnosti između kantona i FBIH. Ali ne, svi hoće nadležnosti da odlučuju ali neće i odgovornosti i probleme koji to sa sobom nose..
Doktorima treba dati platu kao i sudijama, još jaču!
veći su troškovi života u Sarajevu
A hocete li i dalje primati “poklone”i mito ako vam povecaju satnicu???
Jeste, kada vam budu isti troškovi života kao u Sarajevu.
Jeli moguce ovo sto procitah, da nisam sanjao,
Pogledajte malo koliko pacijenta primaju ljekari iz Sarajeva, koje su gužve i koliko se čeka da pacijent dođe na red, pa onda pričajte, a istovremeno se raspitajte kakva je praksa u evropskim zemljama po ovom pitanju.Dom zdravlja Saraj polje, kao dom zdravlja najveće opštine u BiH poslije 14:00h ima SAMO jednog pedijatra koji rad sam/a do 20:00, i ljudi sa djecom čekaju po 3 sata da dođu na red sa bolesnom djecom. Uz dužno poštovanje i bez uvrede bilo kome.
Pa nebi narod toliko cekao da sebija nije rastjerala doktore.najlakse je ustedjketi preko ledja naroda
@KakoSePraveBebe to je tačno, ali ja govorim o domovima zdravlja i ambulantama a Sebija je direktorica KCUS-a (mada je za očekviati da i doktori iz ambulanti i domova zdravlja vrlo brzo razgule vani da rade).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oj nepravdo i/historijska/povijesna sto ste tamo zapeli, a geografski u srcu Hrvatske kroz cijelu pov.Banovine...ima da vas Sarajevo tlaci dok se svi ne iselite