Je li spašeno 100 miliona eura
0
Lista IPA projekata usaglašena u posljednji čas
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"hehe\"..Druze, stvari su bukvalno takve da ako hoces da dodjes na 5. stepenicu, moras proci prve 4.Tako i mi. BiH trenuno ima pristup I i II komponneti IPA-e. I je za jačanje države (sudstvo, granice itd..znaci ono sto obican covjek i ne vidi) a II je prekogranicna saradnja (ima u njima dosta magle). Ostale komponenete su kinta ali nema logike da ti neko daje kintu ako prvo ne vidi da znas sa njom. Otprilike, stvari tako funkcionisu..
hehhehhe...
\"JE LI SPAŠENO 100 MILIONA EURA\"? sad pogotovu nije
Cuj za pravodudje 45 miliona eura, a az put samo 25 mil
ljudi ti IPA projekti su sranje, svi ti milioni sto se pominju idu uglavnom za strane eksperte, dnevnice, putovanja (studijske posjete) i ta sranja... i sto je jos smjesnije uvale nam neko njihovo sranje koje mi platimo iz budzeta...
hairli bilo...krenulo se naprijed...