Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta kazu ovi futavci iz EU na ovo? Stvarno je vise dosta politike tipa \"suti, ne talasaj\"! Svaki ministar koji \"suti i ne talasa\" je tokmak i treba da ode i bavi se necim drugim. Ne suti i talasaj! I svaka cast ovom gospodinu koji se stalno oglasava o ignorantskom osnodu Vijeca ministara prema Agenciji za prevenciju korupcije. Sigurno smeta mnogima jer se mijesa u svoj posao, sto je neuobicajeno!
Srbi, na čelu sa gosp. Dodikom, neće ništa što je BiH. Prije godinu i više i HDZ-ovi su, mada i oni bi samo NDH, potpisom o saradnji sa SNSD-om i zvanično rekli da su protiv Bosne i Hercegovine. Prvo pitanje je: zašto su ćutali ministri iz reda Bošnjka u prethodnom sazivu, a, drugo, zašto ćute ministri Bošnjaci u ovom, aktuelnom, sazivu. Postoji Konferencija za štampu gdje mogu ministri iz reda Bošnjaka u Vijeću ministara BiH da kažu ko stoji iza neusvajanja akta koji su polazna tačka za početak rada Agencije. Dok je ovakvih, Bošnjaka ministara tuposa, teško nama ostalima - također smo i mi tuposi, jer za njih glasamao. Utješna: sve će to mila moja dokrajčiti dvojac Lagumdžija-Radončić!
potplatite nekoga da vam usvoje budzet