Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...gledaj cenzure na smrtonosnim pahuljicama!
ja se zaibretio! 😂😂😂
..nema... ne smije se više ni o Dodiku ni KOnzumu i slično... samo se mogu islamski teroristi unedogled komentarisati i poželjno ih je što više...te Nele karajlic i kako ga sarajevo pljuje i slične tematike!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hoče li Ante doć na stari most.......
još malo , nek ispuca svoje .... bolje sad nego u maju kako god , bolje i kiša nego minus i magla ...
Čuvajte se otrovnih pahuljica iz Konzuma, smetljari nas truju svako malo - ribama, mlijekom, jeftinim sokovima, ko zna čime sve ne, a sad i pahuljicama.
U vezi sa ovim konfleksom.... A doktori kriminalci samo preporucuju ove mekinje sto vise da se jedu, pa ce imati i vise biznisa... Vise volim koji kolut sudjuke i suhog mesa neg ovo smece
Jah, vidi kakve su boje, nikad' nama Ante u posjetu doci nece... :)))))))))))))))))
Eki rekreacija uz smog i isparene fekalije Miljacke...
provedem cjelu jebenu suncanu sedmicu pod dekom s temperaturon 38,7 sad docekam da ozdravim sutra naumim prohodat po suncu malo okrijepit se a mogu samo pokisnut.pu jbt meterologija
Znaci sledece sedmice poplave.Politicka olos nije bila u dilemi da li da sprijeci zivotinjsku sjecu sume,koja je glavni uzrok klizista i poplava,ili da dozvoli legalnu i ilegalnu sjecu,cuvajuci kakav takav socijalni mir.E 'racku ces za veceru!
taman uz zavrtanje plina :)