Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poživjele još puno, puno godina obje u zdravlju i ljubavi
Amin 🤲
Allah te nagradio.I tebi i sestri zelim dug zivot. Samo onaj koje na dializi zna kako je.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sestra je to...
Svaka čast
To je to, prava stvar svaka čast
Cuvaj tu sestru ko oci u glavi.
Zbog ovog se place jarane , svaka cast
Bravo za sestre!
Niko kao majka i sestra ne može biti human. Hvala Bogu pa se za ovakve operacije ne mora ići u inostranstvo. Respect i hvala našim doktorima i svima koji su pomogli i omogućili da se ovakvi operativni zahvati obavljaju u našoj BiH. Samo naprijed KCUS.
Humani gest hrabre sestre. treba uputiti i čestitke i zahvalnost ljekarima i osoblju Kliničkog centra u Sarajevu na izvršenoj transplantaciji. U svojoj domovini sa svojim ljekarima i osobljem, Bravo KCUS
Divne sestre
Bravo za sestru
KCUS najbolji!!!!
....neko ne zeli da mu se organi ' daju', ' doniraju' ...nakon smrti....ali nije da ce neko bas prodati te organe 😎, nego TREBAJU NEKOME👌✌️.Podrska djeljenju organa nakon smrti.
Pod hitno uvest da osobe koje preminu od mozdanog udara da se njihov bubreg iskoristi ukoliko je zdrav i ima krvnu podudarnost bez obzira da li se nalazi na listi darivatelja.
Sestre heroji. Da vam dragi Allah da svako dobro u životu i obje vas dugo poživi. Budite ponosne jedna na drugu i volite se beskrajno.
Bravo za KCUS.Vec druga uspjesna transplantacija u mjesec dana.Kazu jos dvije idu za 2-3 dana.Bravo za hrabre sestre.Zivjeli
Svaka čast, aBd, bit će to u redu.