Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko Komšić ---> Lijanoviću: Sta cete vi bola pricati o ekonomiji, gurali smo vas dole u Turskoj kao uspjesnu BH firmu pa ste i dole propali. Zukan Helez ---> Lijanović kad prica ljudi iz njegove stranke mu se smiju. Inace lijanović je poznat po tome sto ima zavrsena 3 razreda srednje mesarske.
mora otići sa vlasti! kradu nas 20 godina epa dosta je bilo gospodo iz SDA koji ste se obogatili na muci ovog naroda.
Kad se dođe u situaciju da svak svakoga opstruira to je znak da ili smo u bankrotu ili smo jako blizu bankrota. Prebacuju krivicu jedni na druge i tako peru ruke.
zaboravljate da je sdp doveo sda i lijanovica u koaliciju pa se pos..o na svoje principe pa pravio novu koalicivu sa covievim hdz.zar lagumdjija misli da je pametno uradio i prvi i drugi put.niko za krace vrijeme nije upropastio stranku kao lagumdjija sdp!
Ja djetetu nemam dati sta da jede jer mi u firmi pola godine cekaju da nam se plan razmotri na sjednici Vlade Federacije. Kazu da Vlada ima 200 tacaka koje cekaju da se stave na dnevni red. A niksic heb.. mat.. ima petlje reci da nece da saziva sjednice vlade i da drugi opstruisu rad. Radi ti svoj poso koji utice na svakodnevni zivot gradjana, a kako cete se vi tamo politicki razracunavati zaboli me, nadjite neki drugi nacin a ne preko mojih ledja!
SDP = stranka c.e.t.n.i.k.a zamaskirana u politicke dresove bosnjaka. Tko u to ne vjeruje a prica suprotno .... znajte da je i taj c.e.t.n.i.k... samo nije dobio na vrijeme instrukcije iz grade SDP iz bilo kojeg gradica gdje oni tipkaju.
Hoce li mu iko vise izbalansirati ovu glavu, pa ne da se gledati u njega,....
Ma molimo KLIX BA, da vise neobavljuju izjave niksica i lijanovica i ostalih propalih politicara. Siti smo glupi prica i skretanja sa teme.
@zumbul Imas li jos te C_ericeve mitologije? Po tebi su se povratnici poput familije Andjelic od ushicenja zbog silne multietnicnosti i ljepote _u_bili sami....samo ne znam sto si to ucinise...da li zbog pogubnosti demokratije, ili zbog pogubnosti serijata...
NIJE CUDO NIJE CUDO STO JE KOMSIC NAPUSTIO SDP JER JE SDP WC HEHEHEHEH
nikisic je govno kao i sdp nisu ni za covjeka niti za drzavu izdajice
www.kraljevskaporodica.ba
Ipak, pretesku zadacu je Covic zadao kukavicijim jajima u SDP-u i SBB-u..., ne mogu je rjesiti i zato ispasta cijeli entitet i drzava BiH..... Niksicu, mamlaze radi svoj posao dok ti Sudovi ne potvrde ispravnost Lijanovicevog poteza...., RADI SVOJ POSAO ZA KOJI SI PREPLACEN od narodnih para MAMLAZE.....
SDP sa lagumdzijom na celu, covicem i genocidasima srbima je ZLO NAD ZLOM, i za prave Hrvate i za prave Bosnjake !
SDP sa lagumdzijom nacelu, covicem i genocidasima srbima je ZLO NAD ZLOM, i za prave Hrvate i za prave Bosnjake !
@ Bošnjaci, ne s.rendaj molim te, tko je protjerao te koje ti spominješ, tko je progonio srbe nakon reintegracije, imaju TV snimci. Tko je raseljavao hrvate po Kninsim i Drvarskim vukojebinama pa ostali manjina u predjalima koje spominješ. Bošnjaci ih zasigurno nisu otjerali niti opljačkali njihove posjede. Protjerani su Bošnjaci sa terena naroda koje ti braniš i koji nemaju nikakvih prava kod povratka. Providan si mislim da si krščanin sa nickom Bošnjaci.
-Lijan ---tuljan...!!!!