Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vas nije stid, svi znaju da ste vi ti koji opstruirate i blokirate!
Za koga sada glasati? SDA - Bože sačuvaj, 20 godina me handre, ništa dobro. SDP- Razočarali me nehumano! SBIH- Zar to postoji još uvijek? Neka nam je Bog na pomoći!
I konačno neko zreo... Jerko Ivanković Lijanović svaka čast za ovaj potez... Pretpostavljam da je ometan sinoć signal, jer znamo ko se nalazi u zgradi iza, ali evo dijela razgovora dopremijera Lijanovića http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0wH-F7AOLLM
SDA BiH i ovakva kakva je nema alternative i kao najjač* stranka u državi i kao najlegitimniji predstavnik Bošnjaka je dužna da ne dozvoli da naivni i neuki (a još u kombinaciji sa neprijateljima države BiH u liku određenih potrčkala Milorada Dodika koji je opet u konačnici potrčkalo Dobrice Ćosić*) upravljaju državom. SDA samo naprijed.
Haj moj premijeru nazad u Konjic,vakat doso...hehehe cobane,pusti da radi ko zna.Gledam ga sinoc nervozan ko kakav horoz skakuce oko Lijanovica...ovaj ga iskuliro,svaka mu cast,pravi politicar
asda najbolja stranka krajiska stranka
Zlatko mislio izbacit tri stranke da bi ubacio dvije, pa valjda je i sam mogao skontati da to neće lahko ići. I još da dodam jadno je to što sad pokušava dozvati visokog predstavnika i ohr da reaguju tj. da mu pomognu u naumu. Jednom su mu držali leđa kad je htio da se otarasi HDZ-ova a sad iste te gura u vladu. Pa nisu ni stranci toliko panglu, ispadoše onda oni bezveze onda. Drago mi je što se drže po strani. Eto ti sad frajeru pa proguraj.
Ovo valjda ovako mora biti. Dovesti sve do krajnjeg apsurda, kako bi se uvidjela besmislenost svega ... Što se tiče Hrvata, naravno da je SDP jedini i isključivi krivac za sve ovo jer su oni izmislili i Lijanovića i HSP. S druge strane Hrvati su zahvalni SDP-u jer su i onim malobrojnim koji nisu shvaćali - otvorili oči ... Ne slažem se s onima koji tvrde da se ovome ne nazire kraj (misleći valjda na krizu). Naprotiv, kraj se sve više i više nazire - kraj Federacije !
Nikada više za SDP bagru
Nemogu da vjerujem da nas brane KOBASIČAR(Jerko) i MOTOKULTIVATOR(Adil) nemojte nas vi braniti SVEGA vam. Jerko reci koliko si para tražio od Nikšića da glasaš protiv SDA.
Lijanovic je dosta rekao o svom kredibilitetu za vodjenje federacije, uporedivsi ustavni sistem fbih sa američkim predsjednickim sistemom....Gosp. Lijanoviću predsjednik amerike se bira na neposrednim izborima, a predsjednik federacije posredno putem parlamenta...U americi ne postoji vlada sa premijerom na celu, nego samo administrativni uredi na usluzi predsjedniku...predsjendik amerike nema svoje dopredsjednike....Izbori za američki kongres se provode svake dvije godine...u amreici postoje samo dvije partije, koje svoj rad uglavnom temelje na okupljanju pred izbore, nemaju organizaciju niti hijerarhiju...itd...itd
Ne treba zaboraviti da su Nacisti u Njemačkoj došli na vlast tako što su Komunisti napustili skupštinu.
Niksicu , nismo se tako ja i zlaja dogovorili . Usput Niksic minira SDP jer ga Zlaja ne voli kao nekada , sad je Hadžić Zlatkov potrcko. A koliko se prica Niksic i Hadžić su prije par dana razmijenili ruzne rijeci !!!
Niksicu & Co , nicija nije do zore .... za skoro 2 godine nista dobro niste uradili osim sto ste federaciju unazadi. Pristalice 4 - 6 ako grijesim , ispravite me . Navedite barem jedan primjer sta su uradili za dobrobit federacije i BiHa , a ja cu vama 100inu kako su nas doveli do samog dna !
TAKO JE PREMIJERU....ti si posten i do sada najbolji Premijer...izdrzi majstore.
MAJKA TI JE ŠOŠON....KRETENCINO GLUPA,SELJACINO...MRS NA SELO ODAKLE SI I DOSAO......PAPCINO...
Jerko Ivankovic Lijanovic-kriminalac,lopov pa On sam sebi krade pare ,lijevom rukom iz desnog dzepa u lijevi dzep....PA NARODE BAS SMO GLUPI....Desnica Radivojevic pa taj je covjek prodao srpski narod pa ga je zabio SDA tj bosnjacima i priklonio se Lijanovicu...EEEEE Desnice slusaj dobro TI SI JEDAN OBICAN (neznam koju zivotnju da navedem sve su postene i LISICA je postenija od njega)...