Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema rata dok ne udari hrvat na hrvata
Duvam po kućama.
Ovi Lijani su direktni potomci od staroga Jokasha....ako ste gledali seriju ,,Prosjaci i sinovi,, onda znate o cemu je rjech!
Pa zar su Lijanovići Hrvatska stranka? Zar nisu sve narodna????
SMRT FASIZMU SLOBODA KOMSICU:)))
ha ha ha haaaa Ja i šta onda,imal Bosne hi hi hi :)))) Ho\'š ti glasat za Lijana? Dobar čovjek,HRVAT,šta hoćeš... ej ti bi trebao glasati za Ploćkinića,lik bun.ca isto kao i ti ha ha ha :)))) Relota,Relota,Lijan vam sad smeta....e dokle je došlooo...:)))))
rojs je ok, to je nas idol
@elation sta je paksu, sta se smijes nazor?! Hrvati su na Balkanski poluotok dosli jos u sedmom stoljecu i vrlo je izvjesno da si i sam Hrvat poturica, odnosno po vasem tumacenju nekakav bosnjak. pogledaj malo \"rodoslov.ba\" pa razrijesi i tu dilemu. Bit ce ti sigurno vise nego neprijatno ako saznas da ti je cukundedo bio neki Milutin a ti se ponadao da je neki Jozo ili Ante. sta ima veze, krst je krst. sve ti je bolje nego to sto si sada pa te sramota cijelog svijeta pogotovo ako si se skrasio i asmilirao u neku zapadnu krscansku zemlju.
sarajevo x , zasto ste danas postavili samo jedan clanak o obiljezavanju srpskih koljaca u bivsoj dobrovoljackoj ulici i zatvorili komentare? diktatura genocidne tvorevine? dal je dodik gazda ovog sajta?
Pa ko vama,hercegovačkim Hrvatima,godi,nevalja vam Mesić,nevalja Josipović,nevalja Komšić.....sad ste i navalili i na Lijanovića,sad je i Lijanović izdajnik....Bože svašta,neobjašnjiva situacija .!?!???
JA glasam za Lijana,a trebali bi i ostali Hrvati u BiH.
naprijed lijanoviću!
@filipovich - hahahahahahahahahahaha kojim vijekovima hahahahahahahaha dobicete, al\' njonjuuuuuuuuu komsic opet! :-)))))
Djaba vam sve ustasice moje male... Komsic ce opet pobijediti... hahahahaha
Vala bas! Lijan jest goovno izdajnicko koga interesuje samo vlastiti interes i profit a za njega je u stanju prodati i vlastitu familiju. Hrvati trebaju biti jedinstveni dok ih ima jos malo jer nastave li kao do sada, komotno mogu da halale bosnjama i srbima svoj dio BiH na kojemu smo vjekovima zivjeli.