Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam poskok odkud ti \"ispade\" ili si familija ovim kriminalcima. Oni zu duzni i ovoj drzavi, pojedinim firmama ali i pijedincima cca 80.000.000 Eura. Izgledaju kao da se hljeba ne znaju najesti a varalice i mafijasi. I ruke su im krvave, ubio se covjek zbog njihovog kriminala. A doci ce i Braca na red, kad tad.
Jedini pravi ministar, gdje smo svi mi poljoprivrednici jednako zastupljeni.. Dosta je vise lazi na ovog ministra.
Kad gledas i slusas ovog Lijanovica i njegovog brata, reko bi da se ne znaju hljeba najesti. A ustvari su prefrigani otimaci nasih para. Fuj !
Mora da ste i ti i zet i sestra dobili po onih 800 KM jednokratne pomoci :) :)
Moj zet i sestra posjeduju farmu sa dvadesetak krava muzara i kazu mi da poticaji nikada nisu bili bolji i redovnije isplacivani vec sada. Nisu clanovi niti jedne stranke. Pa ti zakljuci koja je stranka djelila poticaje samo clanovima.
Cobane Lijanovicu- koliko su poticaja uzeo sebi ? Sram te bilo !!!!!
Lopove jedan bit ce bolje samo za tvoje \"poljoprivrednike\" koji su traktore i njive vidjeli samo na TV-u
jest samo što ste podijelili poticaje vašim članovima stranke smrde jedne