Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad mi stoju za glas nisi posl'o
biće joja, al' kada Lijan bude pre's'dnik ;)
@Čaša ....eliminacija čovića nije moguća,...jer iako svi hrvati znaju kakav je čović znaju da im veća opasnost prijeti od bošnjačke politike prevare i zamazivanja očiju....
zar jere nije u zatvoru ?
pustili ga da polaže sedmi razred
@žalosna_sova Pustili ga da na klixu pljuje po Čoviću.
vrati milione poreza smece svercersko !
Napokon se neko pojavio da nije istog mišljenja kao svi nacionalisti, da ne razmislja kao SDA-HDZ-SDS i sličnih njima, već razmišlja realno po potrebi građana. Jer nacionalistima je u interesu da su uvijek protiv svih prijedloga.
Dokaz da gosodin Jerko Ivanković LIjanović govori istinu je brzo okupljanje cetnika i ustasa koji odmah skacu u obranu svojih nazzi vodja - Međeda Milorada Dodika i Hijene Dragana Covica
....sreća da bakira ne napadaju jer je on jedino pravi ćojek.....
Posjetite Široki vas auto je vec ovdje..
ovako zamisljam glupog covjeka
....ne do bog u široki u lopovluk....pored vakog sarajava....moš komotno kljuć u autu ostaviti niko ti ga pipnuti neće!
Covjek koji je poljoprivrednike zavio u crno,a obilato davao sakom i kapom ljudima iz svije stranke. Od Vence do Bajre. Dati nekome 5 miliona bespovratnih sredstava (Bajra) i Venci 650.000 a covjek ima jednog bika za koride je kriminal na kvadrat!
Lijanović je u pravu.
Evo probudili se mesari
ovog treba zatvoriti da duže vrijeme, ratni profiter a kasnije kupovao glasove da bi zatasko svoj kriminal odnosno da bi ga prosirio. dok ovakvi imaju pravo na neko svoje mišljenje nema napredka nikome.
Kad priuceni mesar prica o politici i daje primjere. I to mesar kojem se sudi za organizirani kriminal i korupciju.
E i ovi klixovci raznim budalama daju prostor...
ZAR OVAJ NIJE U BUVARI
Lopov prevaranät bez srednje skole
Pa zar nije ovaj u zatvoru?
yebo te zamisli da si ovaj lik "jadnibosnjopoturica" koje su to samo frustracije, kompleksi i bolest za nepovjerovati. Najsmjesnije je sto on misli da nekoga tangiraju njegove bolesne nebuloze. Najgore je kad je neko bolestan a nije svjestan toga.